ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ameninţat cu demiterea, îşi acuză jucătorii că pierd nopţile: “Cine e vinovat nu mai intră în vestiar!”

Antrenorul Valentin Suciu a vorbit despre posibilitatea ca acest meci să fie ultimul pentru el pe banca celor de la Sf. Gheorghe. Tehnicianul a acuzat viaţa extraspsortivă agitată a jucătorilor...
Autor: Alex Bradescu | 21.10.2017 | 20:54
Ameninţat cu demiterea, îşi acuză jucătorii că pierd nopţile:

Antrenorul Valentin Suciu a vorbit despre posibilitatea ca acest meci să fie ultimul pentru el pe banca celor de la Sf. Gheorghe. Tehnicianul a acuzat viaţa extraspsortivă agitată a jucătorilor săi şi a afirmat că vinovaţii nu vor mai călca în vestiar! Se pare că principalul vizat este Stefan Nikolic, muntenegreanul bine-cunoscut pentru aceste lucruri pe vremea când juca la Steaua.

ADVERTISEMENT

“E inadmisibil să cădem aşa, şi psihic şi fizic. Avem toate condiţiile, primele la zi…e o problemă cu viaţa extrasportivă. Asta e concluzia mea şi am şi informaţii. Cine e vinovat nu o să mai intre în vestiar! Dacă clubul vrea o schimbare, eu sunt dispus să renunţ. O să avem o şedinţă şi vom vedea ce e de făcut mai departe. De arbitraj ce să mai zic, au fost două penalty-uri neacordate”, a spus Valentin Suciu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Golul lui Măzărache din Juventus – Sepsi 2-1 a fost din ofsaid!

Cei de la Sepsi Sf. Gheorghe aveau dreptul să se plângă de arbitraj după partida de la Ploieşti. Însă au omis principalul motiv de lamentare: golul victoriei celor de la Juventus a fost marcat dintr-o poziţie de ofsaid! Simon Măzărache, atacantul care a marcat golul care a adus prima victorie din istorie în Liga 1 Betano pentru Juventus, era în spatele fundaşilor lui Sepsi în momentul pasei.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe este, în acest moment, pe locul 12, cel care duce la baraj. Valentin Suciu este antrenorul echipei din Covasna încă de când aceasta era în Liga a treia! Înlocuitorul său pe banca formaţiei a cărui suporter s-a declarat şi premierul Ungariei, Viktor Orban, ar putea fi Tibor Selymeş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!