Carousel hot news

VIDEO JUVENTUS – SEPSI 2-1. Minune după 15 etape! Prima victorie din istorie în Liga 1!

Juventus a trebuit să aştepte 15 etape pentru prima victorie în Liga 1 Betano din istorie! Golul lui Simon Măzărache, fostul jucător al Craiovei, a adus momentul pe care jucătorii de la...
21.10.2017 | 19:50
VIDEO JUVENTUS - SEPSI 2-1. Minune după 15 etape! Prima victorie din istorie în Liga 1!
ADVERTISEMENT

Juventus a trebuit să aştepte 15 etape pentru prima victorie în Liga 1 Betano din istorie! Golul lui Simon Măzărache, fostul jucător al Craiovei, a adus momentul pe care jucătorii de la Juventus nu credeau că o să-l mai trăiască în acest sezon. Juventus deţine “lanterna roşie” în continuare, însă s-a apropiat cu această ocazie de Gaz Metan şi de Sepsi, principalele contracandidate pentru un loc măcar de baraj.

VEZI AICI MECIUL ONLINE

ADVERTISEMENT

JUVENTUS – SEPSI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Juventus întâlneşte pe Sepsi în primul meci al zilei de sâmbătă în Liga 1 Betano. E un meci care rămâne în memoria celor din Covasna, pentru că, în partida din tur, echipa antrenată de Valentin Suciu a reuşit să obţină prima victorie din istorie pe prima scenă a fotbalului românesc. Acum e posibil să recidiveze, pentru că Juventus este pe ultimul loc în clasament şi pare să fie prima retrogradată din campionat. Sepsi se află acum pe locul 12 şi speră să se distanţeze de locurile care duc direct în Liga 2.

JUVENTUS – SEPSI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Sepsi ar putea avea însă probleme, pentru că punctul pe care l-a obţinut etapa precedentă, pe teren propriu contra celor de la Astra, s-ar putea transforma în înfrângere cu 3-0. Motivul este căderea de două ori a nocturnei la partida disputată la Braşov, iar giurgiuvenii au făcut plângere la Comisii.  “Chiar nu am starea necesară pentru astfel de lucruri, am venit la Braşov să jucăm fotbal şi chiar dacă nu ne-a ieşit în totalitate ce ne-am propus, nu am tăiat noi nocturna”a fost declaraţia antrenorului Astrei, Edi Iordănescu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

JUVENTUS – SEPSI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Juventus a continuat forma execrabilă şi a pierdut fără drept de apel în Ştefan cel Mare, în ultima etapă, contra celor de la Dinamo. La finalul meciului, Marin Barbu şi-a criticat dur jucătorii: “Etapă de etapă nu reuşim să câştigăm. Avem jocul în mână, dar nu ştim să tranşăm situaţia în favoarea noastră. Prostie, lipsă de valoare, nici eu nu ştiu ce să mai cred. Sunt aerian în momentul ăsta. Puteam să conducem. Ratăm de oriunde, de la 16 metri, de la 11 metri. Nu ştiu de unde să o iau. Jucătorii se dăruiesc. E însă lipsă de concentrare, e inandmisibil să luăm gol la trei faze fixe. Marcajul se face strâns, cât mai aproape. La gol i-au lăsat ca pe bulevard”. 

JUVENTUS – SEPSI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Pentru Juventus, meciul cu Sepsi este văzut drept unul esenţial pentru o posibilă salvare de la retrogradare. “Nu putem să dăm gol. Nu am ce să mai redresez. Meciul cu Sepsi e vital. E ultima şansă. În iarnă facem câteva transferuri, aducem jucători care se concentrează mai mult”, a fost declaraţia lui Marin Barbu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri