Juventus și Napoli se bat pe jucătorul care a produs mare scandal la Inter. Care este prețul pentru Mauro Icardi

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
06/07/2019, 10:22
Juventus și Napoli se bat pe jucătorul care a produs mare scandal la Inter. Care este prețul pentru Mauro Icardi GALERIE FOTO
Mauro Icardi e disputat de Juventus și de Napoli

Inter vrea să scape de Mauro Icardi cu orice preț, după ce în a doua parte a sezonului anterior a agitat teribil apele în curtea nerazzurrilor și nu a lipsit mult ca această atmosferă, creată de el și de, mai ales, soția lui, Wanda Nara,  să ducă la ratarea obiectivului calificării în grupele Champions League. Dar, paradoxal, primele două cluburi din Serie A se bat pentru semnătura lui. Juventus și Napoli sunt într-o cursă teribilă pentru semnătura atacantului argentinian.

Juventus și Napoli se bat pentru Mauro Icardi

Antonio Conte, omul care l-a înlocuit în această vară pe Luciano Spalletti pe banca lui Inter, a pus ca primă condiție pentru a veni îndepărtarea focarului de scandal din lotul echipei sale, adică plecarea lui Mauro Icardi, cu tot cu podoaba de nevastă, care îi este și agent. Conte a spus clar că indiferent cât de valoros ar fi ca jucător Icardi nu poate rămâne, fiindcă strică atmosfera de la echipă.

Prețul lui Mauro Icardi a scăzut la jumătate din cât era vara trecută, când i se pusese și o clauză de reziliere de 120 milioane euro. Acum, cine îl vrea pe bomberul argentinian și, din păcate, la pachet și pe conflictuala Wanda Nara, trebuie să plătească doar jumătate, adică 60 de milioane euro. Și Juventus și Napoli sunt dispuse să dea acești bani, dar numai după ce vor vedea bilanțul vânzărilor făcute în această vară.

Mauro Icardi și conflictuala sa soție agent Wanda Nara

Care sunt condițiile pentru realizarea transferului

Pentru a reuși acest transfer, atât Juventus, cât și Napoli trebuie mai întâi să vândă. Juventus trebuie să rezolve situațiile lui Mario Mandzukic și respectiv Gonzalo Higuain, pentru a se putea apoi canaliza doar pe aducerea bomberului argentinian lângă Cristiano Ronaldo. Dacă nu va reuși acest lucru și asta în cel mult două săptămâni, atunci e posibil ca bianconerii să se retragă, pentru că nu vor să încalce regulamentele de fair-play financiar.

Napoli a dat deja o importantă lovitură prin aducerea stoperului grec de la Roma, Kostas Manolas. Au mai rămas ca obiective venirile lui James Rodriguez și Mauro Icardi, dar pentru asta trebuie 100 de milioane cel puțin. Sunt câțiva jucători de vândut, dar nu VIP-uri și asta înseamnă până în 30/40 milioane din sumă.

Închide ×