Juventus şi PSG se bat pentru un fundaş român! Italienii sunt în pole-position

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
11/01/2018, 15:20
Juventus şi PSG se bat pentru un fundaş român! Italienii sunt în pole-position

Un jucător de la naţionala Under 16 ani a României este pe cale să dea lovitura vieţii. Fundaşul Radu Drăguşin are un excelent joc de cap, vede foarte bine jocul şi este foarte bine clădit fizic. Toate atuurile pentru ca tânărul fotbalist român să poată ajunge foarte sus, fără a mai trece prin competiţia internă.

Aceasta deoarece scouterii marilor cluburi de pe continent nu stau degeaba şi au aflat de calităţile lui Drăguşin, fotbalist legitimat la Sport Regal Bucureşti, unde director tehnic este Florin Răducioiu, care în cariera sa a îmbrăcat tricoul mai multor echipe din Peninsulă: Bari, Brescia şi Milan.

Juventus a mai avut români

Clubul care se află cel mai aproape de a obţine semnătura jucătorului este Juventus, care doreşte să grăbească încheierea formalităţilor deoarece simte presiunea giganţilor Franţei, cei de la PSG încercând să vină pe turnantă cu o ofertă mai tentantă, pentru a-l sufla pe Drăguşln italienilor.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dacă va merge la Juventus, Radu Drăguşin va fi al treilea român care va îmbrăca tricoul alb-negru după Adi Mutu şi portarul Laurenţiu Brănescu, dar acesta din urmă, actualmente la Dinamo, nu a reuşit să convingă şi a apărat doar în meciuri amicale, după care a fost cedat an de an sub formă de împrumut.

Închide ×