Fotbal international

Juventus şi PSG pregătesc un schimb spectaculos: Mauro Icardi la Torino, Pjanic şi Alex Sandro la Paris

20.04.2020 | 23:11
Juventus si PSG pregatesc un schimb spectaculos Mauro Icardi la Torino Pjanic si Alex Sandro la Paris
ADVERTISEMENT

Italia e încă în luptă acerbă cu pandemia de coronavirus, victoria e departe de a fi fost obţinută, dar un club profesionist de talia lui Juventus ştie că trebuie să şi construieşti strategii, pentru a-ţi netezi drumul către alte succese.

Gazzetta dello Sport scrie de acest schimb

Şi chiar dacă Serie A mai este pe micile ecrane doar cu meciurile în reluare, aşteptând verdictul dacă se va mai juca şi dacă da atunci când va fi acest posibil, planurile de mercato se pot face şi cu porţile închise.

ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport scrie că Juventus este din nou interesată de aducerea la Torino a atacantului argentinian Mauro Icardi, proprietatea lui Inter, dar care sezonul trecut a evoluat împrumut la PSG.

Gonzalo Higuain are probleme cu mama sa şi nu mai vrea să revină la Torino

Francezii sunt echipa care are întâietate la opţiunea de achiziţionare definitivă, contra sumei de 70 milioane euro, dar e posibil ca acum, din cauza crizei financiare provocate de pandemie, preţul să mai fi scăzut ceva.

ADVERTISEMENT

Problema este că Juventus are nevoie de un om abil în faţa porţii, pentru că Gonzalo Higuain nu ar vrea să mai revină din Argentina. Nu atât teama legată de situaţia cu virusul, care în Italia a făcut şi încă face ravagii, cât mai ales faptul că vrea să stea lângă mama sa, suferindă de cancer.

Icardi a fost şi în atenţia lui Max Allegri

Şi în aceste condiţii numele lui Mauro Icardi, care s-a mai aflat în planurile lui Juve şi pe vremea lui Max Allegri, este din nou de actualitate.

ADVERTISEMENT

Bianconerii – scrie Gazzetta – ar fi dispuşi să renunţe la fundaşul stânga Alex Sanro şi la mijlocaşul Miralem Pjanic, care să ia ambii drumul Parisului, în schimbul lui Icardi.

Afacerea pare puţin ciudată

O afacere cel puţin ciudată, care ar avea sens numai în cazul în care Icardi ar fi devenit jucătorul lui PSG. E adevărat, contractul său cu Inter expiră în vara lui 2021 şi e limpede că milanezii vor să îl vândă acum, nu să nu ia nici un ban din iarnă încolo, dar dacă PSG va plăti suma cerută ar face-o pentru a se acoperi de plecarea certă a uruguayanului Edinson Cavani.

ADVERTISEMENT

Şi în acest caz nu ar fi dispusă să îl dea la Juve la schimb cu cei doi jucători foarte buni altminteri, pentru că în afara lui Mbappe ar rămâne descoperită în atac. Dacă nu va plăti pentru transfer definitv atunci Juve trebuie să negocieze direct cu Inter cumpărarea lui Icardi.

ADVERTISEMENT