Fotbal international

Juventus Torino l-a „rezolvat” pe Moise Kean. Salariu astronomic pentru un puști de 19 ani

24.04.2019 | 19:12
Juventus Torino la rezolvat pe Moise Kean Salariu astronomic pentru un pusti de 19 ani
ADVERTISEMENT

Juventus Torino a reușit să își asigure serviciile și celui mai de perspectivă jucător din lot. „Bătrâna Doamnă” i-a prelungit înțelegerea tânărului Moise Kean, care la doar 19 ani a impresionat în culorile lui Juve în partea a doua a sezonului. Atacantul italian cu origini ivoriene a primit o înțelegere excelentă din partea torinezilor, cu un salariu care va fi de aproape patru ori mai mare decât avea până acum.

Juventus Torino i-a prelungit înțelegerea lui Moise Kean

Moise Kean mai are contract cu Juventus Torino doar până la sfârșitul sezonului viitor. Cu toate acestea, formația care tocmai a câștigat al 37-lea titlu din palmares este gata să îi prelungească înțelegerea. În prezent, Kean are un salariu de 555.000 de euro pe an. Campioana Italiei i-a propus acum un contract de aproape patru ori mai mare. După ce va accepta oferta din partea oficialilor bianconerilor, Kean ar urma să încaseze de la Juventus două milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Cei de la Tuttosport au anunțat că impresarul lui Kean, nimeni altul decât Mino Raiola, ar urma să negocieze noul contract cu directorul sportiv Fabio Paratici și cu legendarul Pavel Nedved, cel care face parte din staff-ul lui Juve.

Moise Kean își va prelungi contractul cu Juventus Torino

Moise Kean a debutat deja în naționala Italiei

Moise Kean s-a născut la Vercelli și este fost junior al lui FC Torino. Din 2011 a ajuns la academia lui Juventus iar în 2017 a fost promovat la prima echipă a bianconerilor. În sezonul 2017/2018 a jucat la Hellas Verona, sub formă de împrumut. Acum a reușit șapte goluri și o pasă decisivă în 13 partide, în toate competițiile. De asemenea, Moise Kean a avut oportunitatea să debuteze pentru naționala Italiei, în noiembrie 2018, pentru care a strâns deja 3 selecții și 2 goluri.

ADVERTISEMENT
  • 15 milioane de euro este cota lui Moise Kean, potrivit transfermarkt.com