Fotbal international

Video. Juventus – Torino 2-0. Calificare fără nicio emoţie. Cum arată semifinalele

Partida Juventus - Torino, ultimul sfert de finală al Cupei Italiei, s-a încheiat cu victoria bianconerilor, 2-0.
03.01.2018 | 15:45
Video Juventus  Torino 20 Calificare fara nicio emotie Cum arata semifinalele
ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 23:38. S-a terminat doar 2-0 pentru Juventus, care pe final a oprit motoarele. Se ştiu semifinalele care se vor juca în dublă manşă: Juventus – Atalanta şi Lazio – Milan.


UPDATE: ora 23:25. Torino face trei schimbări în acelaşi minut 81, ca la hochei. Au ieşit Baselli, Niang şi Acquah. Au intrat Obi, De Luca şi Boye.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 23:20. Ultima schimbare la Juventus, Toro nu a făcut nici una. A intrat Higuain în minutul 76 în locul lui Mandzukic.


UPDATE: ora 23:11. Mandzukic ridică scorul la 2-0 în minutul 67, după ce ratase o altă mare ocazie singur cu portarul. La faza cu pricina antrenorul lui Torino, Sinişa Mihajlovic a fost eliminat pentru proteste. El a acuzat un fault comis de Khedira asupra lui Acquah la faza în care a recuperat balonul de la ghanez, l-a pasat lui Dybala şi Mandzukic a marcat. După ce a apelat la VAR arbitrul Doveri a decis că golul a fost valabil

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 23:03. A doua schimbare, în minutul 60, o face tot Juventus. Khedira intră în locul lui Marchisio.


UPDATE: ora 22:48. Prima schimbare a meciului o face Juventus. A ieşit Sturaro şi a intrat Lichsteiner pe post de fundaş dreapta.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 22:35. Este doar  1-0 pentru Juventus, în urma superbei execuţii a lui Douglas Costa din minutul 15, dar a fost pur şi simplu o primă repriză în care bianconerii parcă ar fi făcut antrenament cu public. S-a jucat doar la poarta lui Milinkovic-Savic, fratele mijlocaşului de la Lazio şi acest 1-0 reflectă foarte puţin dominarea totală a echipei lui Allegri.


UPDATE: ora 21:38. Iată care este componenţa celor două echipe: 

JUVENTUS (4-3-3): Szczesny – Sturaro, Rugani, Chiellini, Asamoah – Marchisio, Pjanic, Matuidi – Dybala, Mandzukic, Costa. Antrenor: Massimiliano Allegri

ADVERTISEMENT

TORINO (4-3-3): Milinkovic-Savic – De Silvestri, N’Kolou, Burdisso, Molinaro – Acquah, Rincon,Baselli – Falque, Niang, Beringuer. Antrenor: Sinişa Mihajlovic


Trupa lui Massimiliano Allegri este deţinătoarea trofeului, după ce a învins anul trecut în finală pe Lazio Roma, cu scorul de 2-0, şi vrea să-şi păstreze trofeul. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Supranumit ”Derby della Molle”, partida dintre cele două formaţii din Torino are o favorită clară: Juventus. În cele 10 meciuri jucate pe teren propriu în faţa celor de la Torino în Cupa Italiei, ”Bătrâna Doamnă” a înregistrat şase victorii, trei remize şi o singură înfrângere.

Juventus – Torino LIVE STREAM Cupa Italiei. Dybala va fi titular

Juventus – Torino LIVE STREAM Cupa Italiei. Antrenorul Massimiliano Allegri a anunţat că nu îi va avea la dispoziţie din cauza accidentărilor pe Gianluigi Buffon, Juan Cuadrado şi Mattia De Sciglio şi nu s-a hotărât cine va fi titular dintre Douglas Costa şi Federico Bernadeschi.

Juventus – Torino LIVE STREAM Cupa Italiei. ”Dybala va fi titular, dar nu ştiu încă dacă va juca vârf împins sau în spatele unuia dintre Higuain şi Mandzukic. Oricum, unul dintre cei doi va fi odihnit la partida cu Torino”, a precizat Allegri.

ADVERTISEMENT
Tags: