Cele mai citite

Grevă în Italia! Jurnaliştii italieni, protest inedit la meciul Juventus – Torino

Juventus - Torino se joacă miercuri, 3 ianuarie, de la ora 21:45, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Microbiştii din Peninsulă nu se vor putea bucura de comentarii în timpul derby-ului.
26.12.2017 | 16:06
Grevă în Italia! Jurnaliştii italieni, protest inedit la meciul Juventus - Torino
ADVERTISEMENT

Juventus – Torino este unul dintre derby-urile din faza sferturilor de finală ale Cupei Italiei. Italienii care vor dori să urmărească meciul la televizor vor avea parte de o surpriză imensă din partea televiziunii care transmite partida.

Jurnaliştii sportivi de la RAI au anunţat că intră în grevă, în semn de protest. Televiziunea de stat a pierdut dreptul de a transmite Campionatul Mondial din 2018, lucru care i-a nemulţumit pe angajaţii de la RAI. Turneul final din Rusia va fi transmis de Mediaset, trustul deţinut de Silvio Berlusconi.

Juventus – Torino, fără comentariu şi interviu

Astfel, meciul Juventus – Torino va fi transmis fără comentariu, iar la finalul partidei, jurnaliştii de la RAI nu îi vor intervieva pe protagoniştii din Derby della Mole. În schimb, microbiştii care vor privi meciul la televizor vor avea parte doar de ambianţa tribunelor.

ADVERTISEMENT

Protestul va fi repetat, iar cei 120 de jurnaliştii italieni vor intra în grevă şi cu altă ocazie. Aceştia sunt revoltaţi şi de faptul că negocierile pentru drepturile de transmisie a Cupei Italiei şi a Ligii Campionilor sunt tergiversate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri