Video. Higuain, “dublă” istorică în Champions League

Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/02/2018, 23:42
Video. Higuain, “dublă” istorică în Champions League

Vârful argentinian a marcat primele două goluri în duelul cu Tottenham, fiind cele mai rapide două reuşite din istoria Ligii Campionilor pentru un singur jucător.  Higuain a deschis scorul în minutu 2, după ce a fost servit ideal de Pjanic, iar peste doar 6 minute avea să puncteze dintr-o lovitură de la 11 metri. VEZI AICI GOLURILE LUI HIGUAIN

“Pipita” a intrat în istorie după ce a transformat lovitura de la 11 metri după opt minute şi şapte secunde de joc, fiind astfel cel mai rapid jucător care a marcat două goluri în Liga Campionilor. Atacantul lui Juventus l-a depăşit astfel pe Julio Cruz, cel care a marcat de două ori în primele opt minute şi 30 de secunde, pe 18 octombrie 2006, într-o partidă Inter Milano – Spartak Moscova.

Juventus – Tottenham 2-2. Primul gol al lui Higuain a fost marcat din offside

Reuşita fotbalistului lui Juventus a venit în urma unei faze fixe, pe care Miralem Pjanic a executat-o inteligent, însă Gonzalo Higuain se afla cu un pas în faţa fundaşilor de la Tottenham, lucru pe care arbitrul asistent nu l-a sesizat.

Atacantul argentinian a ajuns la patru reuşite în Liga Campionilor, însă îşi putea majora numărul golurilor marcate dacă reuşea să transforme o nouă lovitură de la 11 metri, în ultimul minut de prelungire a primei reprize.

Ştirea MOMENTULUI

Cum va arăta stadionul Steaua şi când e gata! Actele au fost semnate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.