Video. Higuain, "dublă" istorică în Champions League

juventus-tottenham, liga campionilor, gonzalo higuain, video

Gonzalo Higuain, atacantul celor de la Juventus, a reuşit să marcheze două goluri în debutul meciului cu Tottenham din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Vârful argentinian a marcat primele două goluri în duelul cu Tottenham, fiind cele mai rapide două reuşite din istoria Ligii Campionilor pentru un singur jucător.  Higuain a deschis scorul în minutu 2, după ce a fost servit ideal de Pjanic, iar peste doar 6 minute avea să puncteze dintr-o lovitură de la 11 metri. VEZI AICI GOLURILE LUI HIGUAIN

"Pipita" a intrat în istorie după ce a transformat lovitura de la 11 metri după opt minute şi şapte secunde de joc, fiind astfel cel mai rapid jucător care a marcat două goluri în Liga Campionilor. Atacantul lui Juventus l-a depăşit astfel pe Julio Cruz, cel care a marcat de două ori în primele opt minute şi 30 de secunde, pe 18 octombrie 2006, într-o partidă Inter Milano - Spartak Moscova.

Juventus - Tottenham 2-2. Primul gol al lui Higuain a fost marcat din offside

Reuşita fotbalistului lui Juventus a venit în urma unei faze fixe, pe care Miralem Pjanic a executat-o inteligent, însă Gonzalo Higuain se afla cu un pas în faţa fundaşilor de la Tottenham, lucru pe care arbitrul asistent nu l-a sesizat.

Atacantul argentinian a ajuns la patru reuşite în Liga Campionilor, însă îşi putea majora numărul golurilor marcate dacă reuşea să transforme o nouă lovitură de la 11 metri, în ultimul minut de prelungire a primei reprize.