Fotbal international

Juventus – Valencia 1-0! Mandzukic a adus victoria și calificarea pentru Juventus, din pasa lui Cristiano Ronaldo! Video

27.11.2018 | 18:18
Juventus  Valencia 10 Mandzukic a adus victoria si calificarea pentru Juventus din pasa lui Cristiano Ronaldo Video

Juventus și-a atins obiectivul, în partida cu Valencia. După o primă repriză dominată, dar fără să forțeze, echipa lui Allegri a presat în partea a doua. Și după aproape o oră de joc, Mandzukic a fost omul potrivit la centrarea perfectă a lui Cristiano Ronaldo. Golul din minutul 59 a fost singurul al partidei și Juventus s-a calificat în faza următoare a competiției, chiar dacă mai are de jucat și returul cu elvețienii de la Young Boys, în deplasare. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Juventus – Valencia 1-0 (Mandzukic 59)


UPDATE 21:10 / S-au anunțat echipele de start


După patru etape Juventus continuă să fie lider în grupa Ha Champions League, cu 9 puncte, din trei victorii şi în ultima etapă, surprinzătorul eşec de pe teren propriu cu Manchester United. În această situaţie Juventus trebuie să învingă, pentru a fi sigură de calificare, pentru că problema locului 1 va fi decisă în ultima rundă, dacă şi Manchester United, care e la două puncte în urmă, va bate acasă pe Young Boys Berna.

Juventus – Valencia Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Partida Juventus – Valencia se joacă marţi, 27 noiembrie, de la ora 22:00 în cadrul grupei H a Champions League. Partida va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport şi Telekom Sport. Juventus este considerată una dintre favoritele la câştigarea trofeului în acest sezon, după venirea lui Cristiano Ronaldo şi până la derapajul cu Manchester United, produs în ultimele zece minute, totul mergea perfect.

Juventus - Valencia Champions League. În tur Juve a învins cu 2-0 în Spania. Cristiano Ronaldo a fost eliminat absolut gratuit
Juventus – Valencia Champions League. În tur Juve a învins cu 2-0 în Spania

Liga Campionilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Puteţi urmări în direct meciul de la Torino, accesând site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO. Valencia a obţinut primul succes în grupă etapa trecută, când a trecut acasă de Young Boys Berna. Spaniolii au cinci puncte, două mai puţin ca locul secund, Manchester United şi patru sub Juventus. Torinezii au câştigat în primul meci al grupei cu 2-0 pe Mestalla, deşi au jucat mai bine de o repriză fără Cristiano Ronaldo, eliminat aiurea.