Hagi, după ce Ianis a adus 3 puncte cu Juventus: "Dă tricoul!"

juventus bucuresti, viitorul constanta, liga 1, ianis hagi

Ianis Hagi a marcat unicul gol al partidei Juventus - Viitorul 0-1, din Liga 1 Betano.

Fiul "Regelui" se bucură  de victoria obţinută şi de punctele care le dau linişte campionilor cu privire la participarea Viitorului în play-off. Ianis spune că acum are şi mai multă încredere şi speră să obţină maximum de puncte din următoarele două meciuri:

"A fost un meci greu, pe un teren greu. Este important că am luat cele trei puncte. Am ratat multe ocazii, mai ales în prima repriză. Din păcate nu am putut marca în prima parte. Este important că am dat gol în repriza a doua şi că totul a fost bine.

"Nu am avut emoţii"

Sunt fericit pentru echipă şi este important că am luat cele trei puncte. Aveam nevoie de victorie, iar după acest meci am primit multă încredere.Toate meciurile de la reluarea sezonului sunt ca nişte finale. Au trecut două şi am luat 4 puncte. Sper ca din următoarele două să luăm şase şi să fim în play-off. Mă bucur pentru echipă, nu pentru că am marcat. Nu am avut emoţii la penalty. Dacă aveam, nu mai executam", a spus Ianis Hagi la finalul partidei.

Un copil de mingi de la Ploieşti s-a dus să îi ceară tricoul, după meci. Ianis a refuzat iniţial, dar gestul a fost observat de Gică Hagi, care l-a pus să-i dea tricoul puştiului. Ianis s-a conformat imediat şi i-a dat tricoul, care a plecat mulţumit. "N-am voie să dau tricoul, dar când zice Mister nu pot să refuz", a spus Ianis la final de meci. "Dă, bă, tricoul băiatului", a strigat Hagi la el.

Vezi aici toate fazele din Juventus - Viitorul 0-1