Fotbal international

Juventus vrea să aducă încă un jucător de la Real Madrid! 60 de milioane de euro pentru un fost coleg al lui Ronaldo

26.01.2019 | 17:33
Juventus vrea sa aduca inca un jucator de la Real Madrid 60 de milioane de euro pentru un fost coleg al lui Ronaldo

Juventus vrea să aducă încă un jucător de la Real Madrid după ce în vara anului trecut l-a transferat pe Cristiano Ronaldo. Campioana Italiei vrea să profite de urma faptului că Marcelo şi-a pierdut postul de titular la formaţia de pe “Santiago Bernabeu” şi vrea să-l achiziţioneze în vară pe internaţionalul brazilian.

Marcelo nu este mulţumit de situaţia de la Real Madrid, unde şi-a pierdut postul de titluar şi ar fi dispus să plece de la echipa din capitala Spaniei. Conform Tuttosport, conducătorii lui Juventus vor să profite de această situaţie şi să-l transfere. Dacă situaţia actuală va continua pentru Marcelo, italienii vor să facă o ofertă de 60 de milioane de euro în vară. Mutarea este gândită după ce Alex Sandro a intrat în atenţia mai multor cluburi şi ar putea să plece la finalul sezonului.

Juventus vrea să aducă încă un jucător de la Real Madrid. Ce probleme ar putea avea Marcelo

Juventus vrea să aducă încă un jucător de la Real Madrid, iar Marcelo este ţinta italienilor. Cu toate acestea, Bernd Schuster, fost antrenor al madrilenilor, a susţinut că fundaşul stânga de 30 de ani ar putea avea probleme cu greutatea dacă nu va juca. “În fiecare echipă sunt trei sau patru jucători care au probleme cu greutatea, iar în timpul în care eu am fost acolo, Marcelo era unul dintre ei. Se îngraşă foarte uşor, trebuie să fii atent şi să îl menţii la un nivel înalt, mai ales atunci când este accidentat”, a declarat Bernd Schuster, antrenor al lui Real Madrid în perioada 2007-2008.

Juventus vrea să aducă încă un jucător de la Real Madrid. Marcelo este ţinta campioanei Italiei
Juventus vrea să aducă încă un jucător de la Real Madrid. Marcelo este ţinta campioanei Italiei

Marcelo a fost transferat de Real Madrid în ianuarie 2007, când spaniolii au plătit 6,5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Fluminense. În actualul sezon, fundaşul stânga brazilian a jucat 20 de meciuri şi a marcat trei goluri. La ultimele două partide din La Liga, fotbalistul de 30 de ani a fost ţinut pe banca de rezerve de Santiago Solari.