Kane poate deveni cel mai scump jucător din lume! Juve, gata să bată recordul lui Neymar

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/02/2018, 14:00
Kane poate deveni cel mai scump jucător din lume! Juve, gata să bată recordul lui Neymar GALERIE FOTO

Recordul lui Neymar este în pericol! Sau cel puţin aşa susţine siteul donbalon.com, care scrie că jucătorul care ar putea deveni în vară cel mai scump transfer din istoria fotbalului este atacantul lui Tottenham, internaţionalul Harry Kane!

Conform donbalon.com echipa care este gata să stabilească un nou record pe piaţa transferurilor nu provine nici din Premier League, nici din Primera Division şi nu este nici PSG. Este un clul de mare tradiţie, dar al cărui nivel maxim în materie de transferuri a fost atins în vara lui 2015, când a plătit lui Napoli 90 de milioane, pentru a-i fura omul de gol.

Juventus se bate cu puterea lui Florentino Perez

Juventus Torino este dispusă să plătească nu mai puţin de 250 de milioane de euro pentru bomberul lui Spurs, ceea ce ar însemna că îl va vinde pe Gonzalo Higuain, fotbalist care a trecut de graniţa celor 30 de ani, în timp ce Kane are doar 24. Însă, pentru bianconeri nu va fi deloc uşor nici să îl convingă pe Kane să vină la Torino, nici să se bată cu un alt concurent cu CV net superior. Dar interesant este că această informaţie vine tocmai în ziua în care Kane va fi inamicul public la Torino în Champions League.

Real Madrid a anunţat încă de acum două luni faptul că Harry Kane este un obiectiv prioritar, însă, deocamdată, Florentino Perez a precizat că suma maximă pe  care ar achita-o ar fi 225 de milioane euro, dar în această sumă să intre şi trecerea unui jucător de la Real la Spurs, în funcţie de preferinţa englezilor. Evident, este vorba numai de jucătorii consideraţi transferabili la Madrid.

Închide ×