Fotbal international

Juventus vrea să-l aducă înapoi pe Pogba! Suma colosală pregătită de ”Bătrâna Doamnă”

29.07.2018 | 19:17
Juventus vrea sal aduca inapoi pe Pogba Suma colosala pregatita de Batrana Doamna

Campioana Italiei, Juventus Torino, își dorește cu ardoare câștigarea Champions League și după ce l-a achiziționat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid vrea să-l aducă înapoi pe mijlocașul francez Paul Pogba de la Manchester United, informează cotidianul britanic The Mirror.

În urmă cu doi ani, Juventus Torino l-a vândut pe francezul Paul Pogba la Manchester United pentru 105 milioane de euro, sumă care la acel moment era cea mai mare din istorie pentru transferul unui fotbalist.

Juventus vrea să-l aducă înapoi pe Pogba pentru 225 de milioane de euro

Ajuns la 25 de ani, Paul Pogba poate redeveni cel mai scump jucător al planetei, Juventus Torino fiind dispusă să-l aducă înapoi pentru 225 de milioane deuro. În acest moment, recordul, este deținut de Neymar, pentru care Paris Saint-Germain a plătit Barcelonei vara trecută 222 de milioane de euro.

Campioana Italiei, Juventus Torino, vrea să-l aducă înapoi pe mijlocașul francez Paul Pogba de la Manchester United
Campioana Italiei, Juventus Torino, vrea să-l aducă înapoi pe mijlocașul francez Paul Pogba de la Manchester United

Pentru a strânge banii necesari aducerii campionului mondial, ”Bătrâna Doamnă” este dispusă să vândă patru jucători importanți: argentinianul Gonzalo Higuain, bosniacul Miralem Pjanic și italienii Daniele Rugani şi Mattia Caldara.

Paul Pogba a câștigat titlul mondial în această vară cu echipa națională a Franței, după victoria din finala împotriva Croației, scor 4-2. Chiar înaintea marii finale, agentul internaționalului francez, Mino Raiola, l-a propus pe jucător la FC Barcelona.

Tot în această vară, Juventus Torino l-a adus de la Real Madrid pe superstarul Cristiano Ronaldo, pentru care va plăti 117 de milioane de euro în două tranșe. Portughezul a semnat un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Campioana Italiei îl vrea și pe mijlocașul sârb al formației Lazio Roma, Sergej Milinkovic-Savic, pentru care este pregătită să ofere 100 de milioane de euro.

Tags: