Fotbal international

Juventus vrea să-l țină pe Cristiano Ronaldo până la 38 de ani! Când va semna noul contract

01.01.2020 | 11:14
Juventus vrea sal tina pe Cristiano Ronaldo pana la 38 de ani Cand va semna noul contract
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e așteptat ca, în luna aprilie, să semneze prelungirea contractului cu Juventus. Starul portughez ar urma să rămână la ”Bătrâna Doamnă” până la 38 de ani!

Cristiano Ronaldo e așteptat să-și prelungească înțelegerea cu Juventus în luna aprilie

2023 e anul în care Cristiano Ronaldo își va încheia contractul cu Juventus. Starul portughez e văzut drept om-cheie la Juve, iar clubul din Piemont nu are de gând să se despartă de el.

ADVERTISEMENT

Asta cu toate că jucătorul va împlini 35 de ani în luna februarie a acestui an, iar la momentul în care își va termina noul contract va avea deja 38 de ani!

Ronaldo câștgă în acest moment la campioana Italiei suma de 31 de milioane de euro pe an, iar jurnaliștii de la Corriere dello Sport afirmă că nu va exista și o mărire salarială pentru noul contract.

ADVERTISEMENT

Ronaldo e văzut ca un fotbalist indispensabil pentru Juve, nu doar din punct de vedere a ceea ce face pe teren dar și prin faptul că a devenit un lider în vestiar și îi ajută pe nou-veniți să se integreze la club. Ronaldo are contract până în 2022 în acest moment.

Portughezul a discutat despre prelungirea contractului la gala Globe Soccer Awards din Dubai, unde a primit premiul pentru fotbalistul anului.

ADVERTISEMENT

Acolo, el și impresarul său, Jorge Mendes, au decis că oferta celor de la Juve, care a fost deja făcută, să fie acceptată și că în aprilie să fie și parafată.

Dacă din salariu încasează ”doar” 31 de milioane de euro anual, Ronaldo își completează veniturile din postările de pe Instagram. El scoate de pe rețeaua de socializare 50 de milioane pe an!

ADVERTISEMENT

Ronaldo a venit la Juventus în 2018 și a câștigat titlul în primul sezon cu formația din capitala Piemontului. În ultima perioadă, s-a vorbit despre un conflict pe care îl are cu actualul antrenor, Maurizio Sarri. 

 

 

ADVERTISEMENT