Fotbal international

Juventus vrea să-l transfere pe Edinson Cavani. Ce alte staruri se află pe lista campioanei Italiei

05.09.2020 | 14:56
Juventus vrea sal transfere pe Edinson Cavani Ce alte staruri se afla pe lista campioanei Italiei
ADVERTISEMENT

Edinson Cavani s-a despărțit de Paris Saint Germain la începutul acestei veri, iar acum mai multe cluburi doresc să-l aducă pe jucătorul din Uruguay.

Juventus, câștigătoarea titlului din campionatul Italiei, dorește să-l aducă pe fostul jucător al francezilor în campionatul Italiei.

ADVERTISEMENT

Cavani are acum 33 de ani. Conform ziaristului Gianluca di Marzio, cei de la Juve vor neapărat să-l convingă pe jucător să se alăture ”Bătrânei Doamne”.

Gremio vrea și ea să-l aducă pe Cavani

Juventus îl vrea acum pe Cavani după ce i-a mai dorit recent pe Luis Suarez (Barcelona) și pe Edin Dzeko de la rivala din Serie A AS Roma.

ADVERTISEMENT

Campioana Italiei nu este singura echipă care încearcă să-l aducă pe Cavani. Gremio îl dorește și ea pe fotbalist. Ziaristul Sebastian Sur, de la Radio Continental, a spus că vârful va fi luni la Porto Alegre, pentru a pune semnătura pe un contract cu Gremio.

Cavani a jucat prima dată în Uruguay fotbal după care a semnat cu Palermo, Napoli și PSG. Are în palmares șase titluri ale Franței împreună cu PSG,Cupa Italiei cu Napoli, dar și Copa America. 301 meciuri a bifat Cavani la PSG în șapte ani și a marcat 200 de goluri.

ADVERTISEMENT

Patru goluri a reușit Cavani în campionatul Franței în sezonul trecut

La 20 de milioane de euro este cotat Cavani pe site-urile de specialitate. El are în palmares cinci titluri de golgheter: în campionatul Franței în două rânduri, în calificările Cupei Mondiale, unul în Serie A și încă unul în Cupa Italiei.

De asemenea, are patru Cupe ale Franței câștigate cu PSG, cinci Cupe ale Ligii Franței și un titlu câștigat  în campionatul din  Uruguay.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2019-2020, Cavani a jucat în 14 meciuri în campionatul Franței și a marcat patru goluri. În Liga Campionilor a avut trei meciuri și un gol.

ADVERTISEMENT