Fotbal international

Juventus – Young Boys Berna 3-0. Torinezii își continuă parcursul perfect din acest sezon. Video

02.10.2018 | 21:45
Juventus  Young Boys Berna 30 Torinezii isi continua parcursul perfect din acest sezon Video
ADVERTISEMENT

Juventus a câștigat cu 3-0 partida jucată pe teren propriu cu Young Boys, scor 3-0, în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. Toate golurile au fost înscrise de Paulo Dybala, iar pe teren nu s-au aflat Cristiano Ronaldo și Douglas Costa.. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Juventus a ajuns astfel la opt victorii din tot atâtea meciuri jucate în noul sezon, șase în campionat și două în Champions League. Urmează cel mai dificil test de până acum însă: dubla cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Min. 69 – GOOOOOL JUVENTUS! Dybala reușește hat-trick-ul, după o acțiune superbă a gazdelor

Min. 33 / GOOOOOL JUVENTUS! Dybala reuşeşte dubla.


Min. 5 – GOOOOL JUVENTUS! Torinezii marchează prin Dybala

Min. 1 – A început partida


UPDATE, ora 19:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Juventus – Young Boys.

Juventus: Szczesny – Barzagli, Bonucci, Benatia – Cuadrado, Pjanic, Matuidi, Alex Sandro – Bernardeschi – Dybala, Mandzukic

Young Boys: Ballmoos – Schick, Camara, von Bergen, Benito – Fassnacht, Sow, Sanogo, Bertone, Sulejmani – Hoarau

ADVERTISEMENT

Comisia de disciplină a UEFA nu l-a pedepsit pe Cristiano Ronaldo decât cu un singur meci de suspendare, deşi un jucător care este eliminat cu cartonaş roşu direct, fără cumul de “galbene” ia automat minimum două etape. Astfel încât lusitanul va absenta numai la meciul cu Young Boys Berna, de departe cel mai facil adversar din grupa torinezilor, echipă învinsă la scor de neprezentare pe teren propriu în primul meci, 0-3, de Manchester United. Important este că portughezul nu va rata cele două manşe ale confruntării cu Manchester United, clubul la care a cunoscut pentru prima dată gloria, între 2002 şi 2009, după ce a fost transferat de la Sporting Lisabona.

Juventus – Young Boys Berna nu va fi o problemă fără Cristiano Ronaldo

Interesant este că lusitanul nu va juca împotriva elveţienilor tocmai la o zi după ce se vor împlini 15 ani de la debutul său cu Manchester United în grupele Champions League, 1-2 la Stuttgart, din acea echipă a “diavolilor” doar el şi portarul Tim Howard mai fiind încă în activitate. Desigur, fiind vorba de un adversar modest precum Young Boys Berna, antrenorul Massimiliano Allegri nu are probleme în a alcătui un unsprezece de start la fel de competitiv şi fără bijuteria adusă în vară de la Real Madrid pentru 117 milioane euro.

ADVERTISEMENT
Juventus - Young Boys Berna. Cristiano Ronaldo a fost eliminat la Valencia pentru prima dată ân cele 154 de meciuri jucate în această competiţie, dar a primit doar o etapă de suspendare
Juventus – Young Boys Berna. Cristiano Ronaldo a fost eliminat la Valencia pentru prima dată ân cele 154 de meciuri jucate în această competiţie

Mai mult, din informaţiile presei peninsulare foarte probabil nu va juca nici stâlpul apărării, Giorgio Chiellini, pe care Allegri intenţionează să îl odihnească, preferând tandemul Bonucci-Rugani. Cu Cristiano Ronaldo suspendat Juventus poate folosi un sistem 4-3-3, cei trei din faţă urmând a fi Bernardeschi – Mandzukic-Dybala. Ar fi şansa argentinianului de a face un meci bun, care să îl ajute să îşi recapete locul în prima echipă, loc pe care l-a pierdut în acest debut de sezon absolut perfect pentru bianconeri, care au în campionat 7 victorii din tot atâtea meciuri şi deja casele de pariuri sunt în expectativă, deşi mai sunt încă 31 de etape, dacă să mai primească sau nu pariuri pe secţiunea Juventus campioană.

CR7 a fost adus pentru câştigarea Champions League

Cristiano Ronaldo este cea mai puternică lovitură de mercato din istoria clubului torinez.S-a făcut un uriaş efort financiar în acest sens, pentru că pe lângă cele 117 milioane de euro plătite lui Real Madrid pentru un jucător de 33 de ani, CR7 a primit pentru cei patru ani de contract un salariu superior celui de la Real Madrid. Acolo a câştigat maxim 21 de milioane euro pe sezon, aici are 30 de milioane net de stagiune. Totul pentru ca Juventus să devină o forţă a fotbalului mondial şi să câştige trofeul Champions League, după ce a pierdut finalele din 2015, cu Barcelona şi 2017, cu Real Madrid. Juventus nu are în vitrină decât două trofee în cea mai importantă competiţie intercluburi, la care se adaugă trei Cupe UEFA, o Cupa Cupelor, două Supercupe ale Europei şi două Cupe Intercontinentale. Însă ultimul succes în Champions League este tocmai din 1996.

ADVERTISEMENT