Fotbal intern

Juvhel Tsoumou l-a ajutat pe Becali să îl bată pe Pițurcă! Atacantul își încheie în iarnă aventura la FCSB

19.12.2019 | 14:19
Juvhel Tsoumou la ajutat pe Becali sa il bata pe Piturca Atacantul isi incheie in iarna aventura la FCSB
ADVERTISEMENT

Juvhel Tsoumou a fost transferat de FCSB în luna septembrie, după ce a fost pus pe liber de Hermannstadt. Masivul vârf nu a îmbrăcat decât de două ori tricoul echipei roș-albastre în campionat, însă a fost decisiv în victoria FCSB-ului în deplasarea de la Craiova, la primul meci al lui Pițurcă pe banca oltenilor,scor 1-0.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.02 este cota pentru “1 solist” pe Arena Națională. Vezi aici toate cotele!


 

Juvhel Tsoumou l-a ajutat pe Becali să îl bată pe Pițurcă! A înscris golul victoriei pe “Ion Oblemenco”

Tsoumou a debutat la FCSB pe “Ion Oblemenco”, fiind trimis în teren în ultima jumătate de oră a meciului cu Universitatea Craiova. Atacantul a înscris în minutul 88 şi a stricat revenirea lui Victor Piţurcă pe banca oltenilor.

ADVERTISEMENT

Congolezul a mai evoluat în meciul cu CFR Cluj timp de 74 de minute şi apoi a fost tras pe linie moartă de Bogdan Argeş Vintilă. În ultimele 10 etape, Tsoumou a prins doar o dată banca de rezerve, în meciul împotriva Chindiei, în celelalte ocazii fiind în afara lotului.

În afară de meciurile cu U Craiova şi CFR Cluj, Tsoumou a mai evoluat 45 de minute în confruntarea din Cupa României cu U Cluj, câştigată de roş-albaştrii cu 1-0 pe Cluj Arena.

ADVERTISEMENT

Tsoumou pleacă de la FCSB după ce a jucat doar trei meciuri pentru roş-albaştrii

După 4 luni şi trei meciuri jucate în tricoul FCSB-ului, Juvhel Tsoumou se pregăteşte să încheie aventura la roş-albaştrii. Din informaţiile FANATIK, după meciul retur cu Universitatea Craiova, Tsoumou va deveni jucător liber de contract.

Spre deosebire de meciul tur, sunt şanse mici ca Tsoumou să fie în lotul FCSB-ului pentru această confruntare. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă poate trece în clasament peste U Craiova, echipa lui Piţurcă având un punct în plus şi un meci mai mult disputat.

ADVERTISEMENT

În contractul lui Juvhel Tsoumou este stipulat că Gigi Becali poate renunţa oricând la el fără alte pretenţii financiare dacă nu este mulţumit de jocul său.

Ciorbadjinski îşi face şi el bagajele! Becali nu va activa clauza

Un alt jucător care îşi face bagajele în această iarnă de la FCSB este Bojidar Ciorbadjiski. Bulgarul a fost împrumutat de la ŢSKA Sofia pentru 50.000 euro, iar Gigi Becali avea o clauză de cumpărare în iarnă de 450.000 de euro. Însă, patronul nu va activa această clauză şi jucătorul va părăsi FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mai iau jucători pe câte patru, cinci ani. Am 15 ani de management sportiv şi m-am deşteptat acum, pe final. Pac, un contract pe un an cu clauze de reziliere și prelungire, depinde de cum joacă omul şi, pac, un contract mai lung după aia” – Gigi Becali

  • 550.000 de euro este cota lui Juvhel Tsoumou pe transfermarkt.com
  • 10.000 de euro este salariul lunar net al lui Juvhel Tsoumou la FCSB
ADVERTISEMENT