Fotbal intern

Kabasele, noul “Bizon”, la primul gol în Liga 1 Betano. “O să dea 15 pe sezon!” Galerie foto exclusivă

19.10.2018 | 23:56
Kabasele noul Bizon la primul gol in Liga 1 Betano O sa dea 15 pe sezon Galerie foto exclusiva

FC Voluntari s-a impus cu scorul de 4-0 pe teren propriu împotriva celor de la Concordia Chiajna, în runda cu numărul 12 din Liga 1 Betano. Golurile au fost marcate de Armash, Gadze, Căpățînă și Kabasele. Ultimul dintre ei se află la primul gol pentru Voluntari, iar managerul echipei, Ioan Andone, este foarte încântat de prestația belgianului de origine congoleză și speră ca acesta să marcheze cel puțin 15 goluri pe sezon.

Nathan Kabasele a fost introdus în teren în minutul 80, în locul lui Richard Gadze, la scorul de 3-0. După numai 9 minute petrecute în teren, Kabasele a marcat golul de 4-0 pentru FC Voluntari, iar rezultatul a rămas neschimbat până la finalul partidei. Ioan Andone a vorbit la finalul partidei despre prestația jucătorilor din meciul cu Chiajna și despre obiectivele din perioada imediat următoare, dar și despre noul “bizon” din Liga 1 Betano, Nathan Kabasele, a cărui poveste ați putut-o afla în FANATIK.RO.

Kabasele a marcat primul gol pentru Voluntari. Andone speră să dea 15 goluri pe sezon

Ioan Andone își pune speranțele în Nathan Kabasele, de la care are mari așteptări. “În vară s-au adus 17 jucători noi, e o muncă grea să poți să asamblezi o echipă. Jucătorii au calitate, asta e mare lucru. Kabasele e un jucător foarte bun, nu întâmplător a stat 6 ani la Anderlecht. E pentru 2 ani jucătorul nostru, sperăm să dea minimum 15 goluri pe sezon”, a declarat managerul ilfovenilor.

Kabasele este un jucător crescut de școala de fotbal a celor de la Anderlecht Buxelles, unde a jucat de la 14 ani. A prins meciuri și pentru echipa mare, însă nu a reușit să se impună și a fost împrumutat la mai multe echipe. A mai jucat pentru Westerlo, la echipa de tineret a lui Torino, la Graafschap și la Mouscron. Kabasele a prins și 8 minute în Champions League, în partida pierdută de Anderlecht în fața Borussiei Dortmund cu scorul de 3-0. Nathan Kabasele a ajuns la FC Voluntari liber de contract și promite să se ridice la nivelul așteptărilor lui Ioan Andone. VEZI O GALERIE FOTO CU IMAGINI EXCLUSIVE obținute de FANATIK.RO de la antrenamentul celor de la FC Voluntari pentru a vedea cine este noul bizon” din Liga 1 Betano.