Sporturi

Kader Nouni a scos-o din minţi pe Simona Halep! Cum a dezavantajat-o în final de set. Video

16.02.2019 | 20:00
Kader Nouni a scoso din minti pe Simona Halep Cum a dezavantajato in final de set Video

Kader Nouni a enervat-o din nou pe Simona Halep într-o finală! Simona Halep trece printr-o perioadă foarte bună în circuitul feminin de tenis! După succesul uimitor obţinut la finalul săptămânii trecute cu echipa de Fed Cup a României, Simona pare de neoprit în circuit! Sportiva noastră joacă acum în finala turneului de la Doha împotriva belgiencei Elise Mertens.

Simona Halep a câştigat primul set după 35 de minute de joc, scor 6-3, însă în setul secund lucrurile au scăpat de sub control. Deşi părea că se apropie tot mai mult de victorie, Simona a făcut câteva greşeli neforţate şi erori simple care au fost imediat taxate de adversara ei, Elise Mertens. După time-out-ul medical cerut de belgiancă în pauza dintre seturi, Mertens a părut o cu totul altă jucătoare, mult mai decisă şi precisă în lovituri.

Simona Halep a fost din nou dezavantajată de arbitrul Kader Nouni

Elise Mertens a câştigat setul doi după 49 de minute, scor 6-4, însă la penultimul punct din set au apărut controverse legate de regulament. Deşi Kader Nouni, arbitrul de scaun, decisese că punctul este al belgiencei, Simona Halep a cerut challenge şi a reieşit că românca are dreptate, fapt pentru care jucătoarele au revenit în poziţia de joc. Kader Nouni a decis ca punctul să se repete, iar Simona a protestat susţinând că punctul ar fi trebuit să-i revină ei. Interesant este faptul că Mertens ridicase deja mâna înspre arbitru.

Arbitrul de scaun din Franţa a fost de neînduplecat, iar punctul cu pricina a fost, într-adevăr, repetat. Până la urmă, belgianca a reuşit să-şi adjudece setul secund şi să trimită astfel partida în set decisiv, un prilej de bucurie pentru spectatorii prezenţi la Doha, care au venit fără doar şi poate cu speranţa că vor vedea o finală lungă, cât mai disputată, presărată cu raliuri lungi, lovituri spectaculoase de ambele părţi ale arenei centrale ale turneului organizat în Qatar.

Tags: