Sport

Kadetten Schaffhausen – Dinamo 28-28. Punct important scos de alb-roșii în grupele Champions League la handbal masculin

12.09.2019 | 22:54
Kadetten Schaffhausen - Dinamo, primul meci în grupele Champions League din noul sezon pentru handbaliştii bucureşteni

Dinamo București a remizat în debutul noului sezon al grupelor Champions League la handbal masculin. Alb-roșii au remizat, scor 28-28 (14-15), în Elveția cu Kadetten Schaffhausen. A fost un meci în care ambele echipe puteau câștiga, însă ratările din final au făcut ca scorul să rămână egal.

Pentru Dinamo au marcat azi: Ante Kuduz 6 goluri, Amine Bannour 5, Seyed Alireza Mousavi 4, Kamel Alouini 3, Răzvan Gavriloaia 3, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 2, Mihai Asoltanei 1, Dan Savenco 1, Saeid Heidarirad (portar) 1, Nicuşor Negru 1, Stefan Vujic 1. Pentru gazde au înscris: Zarko Sesum 6, Luka Maros 6, Dimitrij Kuettel 4, Sebastian Frimmel 3, Gabor Csaszar 3, Medhi Ben Romdhane 2, Lukas Herburger 2, Bojan Beljanski 1 și Jonas Schopper 1.

Din această grupă, alături de elvețieni şi de campioana României mai fac parte echipele Wisla Plock, ruşii de la Cheskoskye Medved, suedezii de la Kristianstad şi danezii de la GOG.  Primele două clasate merg mai departe.

  • Dinamo – Kristianstad, următorul meci al românilor, pe 18 septembrie
Kadetten Schaffhausen - Dinamo 28-28. Punct important scos de alb-roșii în grupele Champions League
Kadetten Schaffhausen – Dinamo 28-28. Punct important scos de alb-roșii în grupele Champions League. Sursa foto: captură flashscore.ro

FINAL: Kadetten – Dinamo 28-28 (14-15)


Kadetten Schaffhausen – Dinamo Live Stream Online Digi Sport

Acesta este, de altfel, şi meciul care deschide grupa D şi casele de pariuri merg pe mâna dinamoviştilor, cărora le acordă cota de 1,88 la victorie, faţă de 2,40 pentru elveţieni. Partida Kadetten Schaffhausen – Dinamo se joacă joi, 12 septembrie, de la ora 21:15 şi va fi transmisă în direct pe postul Digi Sport. De asemeni, puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări în format LIVE VIDEO primul meci al lui Dinamo în grupele acestei ediţii de Champions League.

Nu este deloc o misiune uşoară pentru alb-roşii din Ştefan cel Mare să joci într-o grupă cu polonezi, ruşi, suedezi şi danezi, ceea ce face, la primă analiîză, ca doar echipa elveţiană să pară cea mai accesibilă. Însă Dinamo are experienţa sezonului trecut, când s-a descurcat foarte bine şi a depăşit faza grupelor, fiind eliminată dramatic în dublă manşă de Sporting Lisabona.

Kadetten Schaffhausen – Dinamo. Alb-roşiii speră să repete din vnou hora bucuriei din sezonul trecut, când au ieşit din grupe în premieră

Achiziţii de bună calitate făcute în vară

Dinamo din acest sezonpare a fi o echipă şi mai puternică, pentru că a făcut câteva achiziţii de bună calitate. Cea mai importantă este Iman Jamali de la Veszprem, dar au mai venit brazilianul Raul Nantes Campos, Stefan Vujic, Mamdouh Shebib de la Montpellier. Au şi plecat patru jucători, dintre români Ciprian Şandru şi Ştefan Grigoraş.

Kadetten Schaffhausen – Dinamo. Antrenorul Constantin Ştefan este optimist

Însă, ceea ce este cel mai important, antrenorul Constantin Ştefan a reuşit să păstreze toate vedetele din lotul care l-a avut sezonul trecut şi noii veniţi doar vor întări un grup care este deja destul de puternic. Dinamo merge în Elveţia să joace la victorie, pentru a debuta cu dreptul, înaintea primului meci de acasă, din 18 septembrie, cu suedezii de la Kristianstad.