Fotbal international

Kahn nu-l iartă pe Karius! ”Aceste erori îi vor distruge cariera”

27.05.2018 | 19:06
Kahn nul iarta pe Karius Aceste erori ii vor distruge cariera

Fostul mare portar al formnației Bayern Munchen și al echipei naționale a Germaniei, Oliver Kahn, nu l-a iertat pe Loris Karius, care a gafat copilărește în finala Ligii Campioniolor pe care Liverpool a pierdut-o în fața celor de la Real Madrid.

”Nu-mi amintesc să fi văzut erori mai evidente și mai brutale. Se poate întâmpla, însă în finală este chiar dramatic. Nu va fi deloc ușor să-și scoată din cap o asemenea seară de coșmar”, a declarat Oliver Kahn, conform site-ului fourfourtwo.com.

Fostul portar Oliver Kahn nu l-a iertat pe Loris Karius după greșelile din finala Ligii Campionilor
Fostul portar Oliver Kahn nu l-a iertat pe Loris Karius după greșelile din finala Ligii Campionilor

 

Kahn îl avertizează pe Karius: ”Mulți cretini îi vor aminti de acest meci”

”Aceste greșeli riscă să îi distrugă toată cariera. Există destui cretini care vor avea grijă să-i reamintească mereu de acest meci cu Real Madrid”, a mai afirmat marele Oliver Kahn, care a gafat incredibil în finala Campionatului Mondial din 2002, în care Germania a fost învinsă de Brazilia.

Loris Karius a fost eroul negativ al finalei Champions League. Portarul lui Liverpool a făcut două gafe monumentale împotriva lui Real Madrid, fiind decisiv pentru victoria cu 3-1 a “galacticilor” în ultimul act de la Kiev.

Internetul a luat foc după gafele uriaşe ale lui Loris Karius şi glumele pe seama portarului lui Liverpool au apărut instant pe reţelele de socializare. Vă prezentăm mai jos cele mai tari meme-uri şi glume despre finala Champions League.