Sport

Kai Havertz, mesaj genial pentru un fotbalist din Liga 1! Cum a reacționat românul: „A fost ceva wow! Sunt înfocat cu Chelsea!”. Exclusiv

Andrei Pițian, fundașul piteștenilor de la FC Argeș, a primit un mesaj neașteptat, de ziua sa, de la nimeni altul decât Kai Havertz, vedeta celor de la Chelsea.
16.11.2021 | 18:08
Kai Havertz mesaj genial pentru un fotbalist din Liga 1 Cum a reactionat romanul A fost ceva wow Sunt infocat cu Chelsea Exclusiv
Kai Havertz, mesaj genial pentru un fotbalist din Liga 1! Ce i-a transmis românului eroul lui Chelsea din finala Champions League. Video
ADVERTISEMENT

Pe 16 noiembrie, Andrei Pițian a împlinit 26 de ani, iar Kai Havertz, mijlocașul lui Chelsea și component al naționalei Germaniei, i-a transmis „la mulți ani” printr-un mesaj video special.

Kai Havertz, mesaj genial pentru Andrei Pițian

Andrei Pițian a publicat, pe contul personal de Facebook, mesajul video pe care i l-a transmis Kai Havertz. Vedeta de la Chelsea i-a urat „la mulți ani” și i-a dorit mult noroc în Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Salut, Andrei Pițian! La mulți ani! Îți doresc toate cele bune. Am auzit că joci fotbal foarte bine. Îți doresc mult noroc în prima ligă din România. Ai grijă de tine. Dă tot ce ai mai bun în tine.

De asemenea, îți transmit salutări din partea lui Claudio, care este un om foarte bun și de încredere”, i-a transmis Kai Havertz lui Andrei Pițian.

ADVERTISEMENT

Andrei Pițian: „De mic, sunt înfocat cu Chelsea!”

Andrei Pițian a dezvăluit, pentru FANATIK, faptul că bunul său prieten Claudio Nagy, osteopatul lui Kai Havertz, a pus la cale această surpriză, știind că jucătorul celor de la FC Argeș este fan Chelsea.

„Avem un prieten comun foarte bun. E vorba de Claudio Nagy. Este osteopatul cu care lucrează Havertz în Germania. Pe Claudio, eu l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Avem o relație foarte bună de prietenie. De mic, eu sunt înfocat cu Chelsea. Am o simpatie față de echipa asta. Știind lucrul acesta, mi-a făcut surpriza cu filmulețul.

M-am bucurat mult azi-dimineață. N-am avut nicio tangență eu, personal, cu Havertz. Am fost entuziasmat, a fost ceva wow. Mi s-a părut ceva super fain.

ADVERTISEMENT

Claudio este un tip extraordinar, care lucrează la un nivel foarte mare. A ajutat toți jucătorii români, care i-au cerut ajutorul. Pe mine, m-a ajutat să trec peste niște accidentări și, de atunci, am rămas foarte buni prieteni.

Chiar a fost la mine acasă, acum vreo două luni, când a venit în România. Ținem legătura constant. A lucrat și cu mulți alți jucători super cunoscuți, nu doar cu Havertz. Omul este foarte bun în ceea ce face, e deosebit”, a declarat Andrei Pițian, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Kai Havertz a fost transferat de Chelsea, în toamna anului trecut, de la Bayer Leverkusen, pentru 80 de milioane de euro. Mijlocașul a devenit rapid o prezență constantă în primul „11” al londonezilor.

Fotbalistul, în vârstă de 22 de ani, a marcat golul de 1-0, care a adus victoria lui Chelsea în finala Champions League, din sezonul trecut, disputată contra celor de la Manchester City.

ADVERTISEMENT