Fotbal international

Incredibil! De ce a refuzat Kaka oferta de la Manchester City. Englezii au oferit 105 milioane de euro

Manchester City a făcut o ofertă de 105 milioane de euro pentru brazilianul Kaka, iar salariul propus de englezi era mult mai mare decât cel pe care îl încasa la AC Milan.
27.12.2017 | 10:15
Incredibil! De ce a refuzat Kaka oferta de la Manchester City. Englezii au oferit 105 milioane de euro

Kaka a dezvăluit că, în 2009, Manchester City a negociat cu AC Milan pentru transferul lui. “Cetăţenii” se înţeleseseră cu italienii, dar brazilianul a analizat oferta şi a refuazt-o, tote acestea din cauza neîncrederii pe care a avut-o în proiectul englezilor. Mai mult, City era atunci o echipă de mijlocul clasamentului care nu evolua în Champions League. 

Deşi a refuzat-o pe Manchester City, care ofera 105 milioane de euro pentru el, fostul mijlocaş brazilian a plecat de la AC Milan în 2009, dar în vară, la Real Madrid, care a plătit atunci 65.000.000 de euro italienilor din Serie A.

”M-a sunat tata, care era şi agentul meu în acel moment, era foarte entuziasmat şi mi-a explicat că un club din Anglia – Manchester City – îi oferă pentru mine o mulţime de bani lui AC Milan şi ei sunt gata să aştepte. Până atunci, nu ştiam că City a fost interesată de mine, pentru că n-au abordat situaţia în mod obişnuit. De obicei, o echipă contactează mai întâi agentul jucătorului, dar ei i-au făcut o ofertă direct lui AC Milan şi abia apoi m-au întrebat dacă sunt de acord.

Salariul pe care mi l-au propus era mai mare decât cel de la AC Milan, aşa că am început să mă gândesc. La urma urmei, toate detaliile erau puse la punct şi mai trebuia doar să semnez, dar ceva mi-a spus că nu era momentul. Nu eram sigur că proiectul lui City urma să funcţioneze, pentru că doreau să schimbe toată echipa într-un timp scurt. Am preferat să pariez pe cea mai sigură opţiune şi să rămân la unul dintre cele mai mari cluburi din istorie, în loc să merg într-un loc nesigur”, a declarat Kaka.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri