Fotbal international

Sărbătoare pe San Siro! Kaka s-a întors la AC Milan: “Este ceva special pentru mine”

Kaka s-a întors la AC Milan. Fostul internaţional brazilian şi-a făcut apariţia la meciul cu Austria Viena, de joi seara, de pe San Siro, din Europa League, şi va ocupa o funcţie oficială în club.
24.11.2017 | 11:35
Sărbătoare pe San Siro! Kaka s-a întors la AC Milan:

Kaka şi-a anunţat retragerea din activitate în acest an, la finalul sezonului din MLS, unde juca pentru Orlando City. Fostul internaţional brazilian a revenit în Italia şi a asistat la meciul AC Milan – Austria Viena 5-1, din etapa a 5-a din Europa League.

Cu această ocazie, Kaka a primit funcţia de director sportiv la clubul unde a jucat timp de şapte sezoane. Marco Fassone, directorul executiv al AC Milan, a fost cel care i-a oferit acest post fostului câştigător al Balonului de Aur. 

Kaka, apariţie pe San Siro

Am vorbit cu Fassone, încă nu m-am decis dacă să mai joc sau nu. A deveni director la AC Milan este ceva special pentru mine”, a declarat Kaka pentru Corriere dello Sport. În pauza meciului de pe San Siro, brazilianul a intrat pe teren pentru a-i saluta pe suporterii milanezi.

Kaka a jucat pentru AC Milan timp de şapte sezoane, în perioada 2003-2009 şi 2013-2014. Fostul internaţional brazilian a câştigat cinci trofee cu formaţia milaneză, cel mai important fiind Liga Campionilor, în sezonul 2006-07.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri