Carousel hot news

Un fost câştigător al Balonului de Aur şochează! ”Fotbalul nu mai este o plăcere pentru mine”

Ultimul câştigător al Balonului de Aur înainte ca acest trofeu să fie acaparat de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, brazilianul Kaka, a declarat într-un interviu acordat pentru Globo Esporte...
10.10.2017 | 09:02
Un fost câştigător al Balonului de Aur şochează! ”Fotbalul nu mai este o plăcere pentru mine”
ADVERTISEMENT

Ultimul câştigător al Balonului de Aur înainte ca acest trofeu să fie acaparat de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, brazilianul Kaka, a declarat într-un interviu acordat pentru Globo Esporte că se apropie momentul retragerii sale. Ajuns la 35 de ani, fostul mijlocaş de la AC Milan şi Real Madrid a anunţat că vrea să devină antrenor, fiind inspirat de Zinedine Zidane.

”Fotbalul nu mai este o plăcere pentru mine. Simt durere de fiecare dată când termin un meci, iar corpul meu suferă teribil. La vârsta mea este greu să te recuperezi şi simt că momentul retragerii este foarte aproape”, a spus fostul internaţional brazilian care a câştigat Balonul de Aur în 2007, an în care a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor cu AC Milan. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Kaka vrea să devină antrenor

Kaka a afirmat că îşi doreşte să înceapă o carieră de antrenor, fiind inspirat de actualul tehnician de la Real Madrid, francezul Zinedine Zidane. ”Mi-ar plăcea să fac ce face Zidane. S-a retras, şi-a luat ceva timp liber, a văzut că îi place să antreneze şi s-a format la tineret. Aş putea face la fel ca el”, a precizat brazilianul, care a jucat timp de patru sezoane la Real Madrid.

Mijlocaşul brazilian care mai are contract până la finalul anului cu formaţia Orlando City din MLS, a câştigat cu AC Milan un titlu în Serie A, Cupa Italiei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor, iar cu Real Madrid a cucerit un titlu în Primera Division, Cupa Spaniei şi Supercupa Spaniei. Kaka a câştigat titlul mondial cu naţionala Braziliei în 2002, dar a jucat doar 25 de minute la turneul final din Japonia şi Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri