Nicio categorie

Kaka pleacă de la Real: următoarea destinaţie ar putea fi Serie A

Kaka este foarte aproape să-şi încheie aventura de la Real Madrid. Brazilianul se află de 4 ani la gruparea spaniolă şi, în tot acest timp, nu a avut prestaţii prea strălucite. Mijlocaşul a...
30.08.2013 | 10:54
Kaka pleacă de la Real: următoarea destinaţie ar putea fi Serie A
ADVERTISEMENT

Kaka este foarte aproape să-şi încheie aventura de la Real Madrid. Brazilianul se află de 4 ani la gruparea spaniolă şi, în tot acest timp, nu a avut prestaţii prea strălucite. Mijlocaşul a vorbit ieri cu presa din Spania şi nu a lăsat nici o urmă de îndoială: îşi doreşte să plece!

”Vreau să plec! Real Madrid mă va ajuta să găsesc o soluţie pentru plecarea mea. Aici lucrurile sînt foarte dificile pentru mine”, a declarat brazilianul pentru presa din Spania.

ADVERTISEMENT

Agentul jucătorului are pregătite oferte din Qatar, Statele Unite şi Brazilia pentru Kaka, dar sînt şanse foarte mici ca jucătorul lui Real Madrid să plece la unele dintre cele 3 destinaţii, întrucît nu-şi doreşte să părăsească Europa. Salvarea lui Kaka poate veni din Serie A. Una dintre fostele sale echipe şi-a declarat interesul pentru transferul brazilianului. Este vorba de AC Milan, club la care brazilianul a mai evoluat între 2003 şi 2009.

În cazul în care va pleca în această vară, Kaka trebuie să renunţe la o sumă mare de bani, aproximativ 10 milioane de euro. Contractul brazilianului cu Real Madrid expiră în 2016. Din 2009 şi pînă în prezent, Kaka a bifat 87 de meciuri în tricoul ”galacticilor” şi a înscris de 29 de ori.

ADVERTISEMENT

10.000.000 euro este valoarea brazilianului conform transfermarkt.

Kaka

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri