Nicio categorie

Kaka se întoarce la prima dragoste, AC Milan

Ricardo Kaka s-a întors la AC Milan. Unul dintre cei mai iubiţi jucători pe San Siro, brazilianul Ricardo Izecson dos Santos Leite, pe scurt Kaka, revine în tricoul rossonero după patru ani mai...
02.09.2013 | 10:57
Kaka se întoarce la prima dragoste, AC Milan

Ricardo Kaka s-a întors la AC Milan. Unul dintre cei mai iubiţi jucători pe San Siro, brazilianul Ricardo Izecson dos Santos Leite, pe scurt Kaka, revine în tricoul rossonero după patru ani mai degrabă chinuitori petrecuţi la Madrid, unde nu a evoluat decît în 85 de partide în toate competiţiile pentru Real. Şi numărul de reuşite pentru spanioli este unul mic, doar 23 de goluri, faţă de cifrele primei perioade la Milano, 193 partide şi 70 de goluri în şase ani. Suporterii lui AC Milan au salutat deja cu mare entuziasm întoarcerea lui Kaka, pe care-l consideră un jucător de o mare abilitate tehnică, iar antrenorul Massimiliano Allegri speră să-l poată integra rapid într-un ax de mare forţă ofensivă cu alţi doi fantezişti, Mario Balotelli şi Stephen El Shaarawy.

Fratele mai mici i-a spus Kaka

Tratativele cu Real Madrid au decurs foarte bine, spaniolii acceptînd imediat să-l cedeze gratuit pe starul brazilian pentru care plătiseră în urmă cu patru ani Milanului 68 de milioane de euro. Condiţia a fost ca şi el să renunţe la pretenţiile salariale, iar dorinţa lui Kaka de a părăsi clubul unde niciodată nu a reuşit să intre în graţiile antrenorilor, indiferent cum s-au numit aceştia, l-a determinat să semneze în plină noapte contractul care-l leagă de Milan pentru următorii doi ani, pentru patru milioane de euro. O sumă evident mult sub salariul faraonic de la Madrid, şase milioane euro, dar Ricardo îşi doreşte cel mai mult să redevină titular, să aibă continuitate în meciuri. Kaka este un apelativ rezultat în urma incapacităţii fratelui său mai mic Digao cînd acesta era copil de a pronunţa Ricardo. El îi spunea Kaka şi aşa i-a rămas şi numele fotbalistic. Brazilianul, care este un fervent creştin evanghelist, a suferit o gravă fractură la coloană la vîrsta de 18 ani, ca urmare a unui accident în piscină, dar s-a recuperat miraculos, fără nici cele mai neînsemnate sechele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri