Life
notix pixel id

Kamara a lansat o piesă nouă și e deja în Trending. Colaborarea te va surprinde

19.10.2020 | 07:52
Kamara a lansat o piesă nouă și e deja în Trending. Colaborarea te va surprinde
Kamara și Ralflo, colaborare fără precedent cu Jean de la Craiova. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Se pare că seria colaborărilor surprinzătoare continuă, piesele cântate de interpreți de muzică ușoară alături de soliști renumiți de manele fiind în mare vogă în ultima perioadă.

După ce mai mulți artiști din industria muzicală românească au cucerit topurile cu diverse colaborări de succes, acum a venit rândul ca Ralflo și Kamara să își câștige locul în Trending cu piesa “Ieși din viața mea”, cântată alături de Jean de la Craiova.

Nu este o noutate faptul că muzica din România trece printr-o altă etapă, iar acum este momentul potrivit ca mulți artiști de la noi să se relanseze cu piese fără precedent.

ADVERTISEMENT

Kamara a lansat o piesă nouă și este deja în Trending

A trecut ceva timp de când Kamara nu ne-a mai surprins cu o piesă, dar de data aceasta cântărețul a revenit în forță. Artistul a lansat cea mai recentă melodie a sa, în colaborare cu Ralflo și Jean de la Craiova, intitulată “Ieși din viața mea”, care se anunță a fi un real succes, potrivit reacțiilor pozitive ale internauților.

La doar câteva ore de la lansare, piesa a depășit 300.000 de vizualizări pe YouTube și se pare că este un proiect muzical pe placul fanilor. Cântat atât în limba franceză, cât și în limba română, single-ul vine la pachet cu un videoclip dinamic.

ADVERTISEMENT

Kamara face sacrificii mari pentru fiul său, Leon

Kamara este foarte implicat în creștelea fiului său, Leon, care a fost diagnosticat cu o formă gravă de paralizie cerebrală, la scurt timp după naștere. Recent, băiețelul care are aproape 6 ani a trecut printr-o operație de alungire a mușchilor, urmând să aibă și alte intervenții.

Cântărețul muncește din greu pentru fiecare intervenția a micuțului și este un tată foarte dedicat, dovadă fiind videoclipurile din mediul online în care artistul surprinde cu emoție progresele făcute de fiul său, care, în ciuda stării sale de sănătate, este foarte inteligent și receptiv.

ADVERTISEMENT

„Doctorul ne-a spus că el crede într-o recuperare și vedem deja cum piciorușele lui sunt mult mai funcționale. Reușește să întindă picioarele mai bine, ceea ce nu reușea să facă înainte, le avea tot timpul contractate. Ușor, ușor va scăpa de această spasticitate. Până și mâna lui stângă care înainte stătea mai tot timpul încordată acum e mult mai relaxată. E mult mai vorbăreț”, a mărturisit Kamara.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri