Life

Kamara, apel disperat pentru sănătatea fiului său. Artistul are nevoie de o sumă impresionantă

25.05.2020 | 15:07
Kamara apel disperat pentru sanatatea fiului sau Artistul are nevoie de o suma impresionanta
ADVERTISEMENT

Kamara luptă pentru sănătatea și viața fiului său care anul trecut a suferit nu mai puțin de cinci intervenții cu celule stem, toate la o clinică din Turcia. Micuțul Leon este pregătit pentru următoarea operație, însă pentru aceasta cântărețul are nevoie de o sumă uriașă de bani pe care nu o deține.

Kamara are nevoie de 100.000 de euro pentru cea de-a șasea operație a lui Leon

Componentul trupei Alb Negru face tot ce-i stă în puteri pentru a-și vedea băiețelul mergând și descurcându-se singur, însă pentru asta micuțul trebuie să treacă printr-o serie de operații. Diagnosticat la scurt timp după naștere cu tetrapareză spastică, Leon a făcut până acum 5 intervenții chirurgicale cu celulele stem și mai urmează și altele.

ADVERTISEMENT

Băiețelul lui Kamara era programat pentru a șasea operație în această vară, pe 27 iulie, însă costurile intervenției care urmează să aibă loc în Spania sunt uriașe. Artistul trebuie să plătească 100.000 de euro, sumă de care nu dispune, de aceea face un apel disperat la adresa celor care-l pot ajuta.

Ce sumă a strâns artistul pentru operația fiului său

Kamara a strâns doar o parte din suma fabuloasă de care are nevoie pentru operația fiului său, circa 16.000 de euro și asta datorită donațiilor pe care le-a primit de la oameni inimoși pe pagina sa de socializare, însă până la 100.000 de euro mai este mult.

ADVERTISEMENT

„Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate, ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, și se numește Miotenofasciotomie. 

Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii”, a mărturisit Kamara, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu se lasă învins de greutăți și caută de fiecare dată cei mai buni medici pentru a-l trata pe Leon, mărturisind totodată că Oana, fosta iubită și mama băiețelului, îi este aproape și se implică foarte mult în creșterea micuțului.

„În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a  treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie. Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și…mai avem până la 100.000 de euro! Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania!

Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a mai spus Kamara, conform sursei citate.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT