Life

Kamara, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu fosta soție pentru viața lui Leon: „Oana mi-a spus că voia să facă videochat pentru el”

25.06.2020 | 15:45
Kamara dezvaluiri sfasietoare despre lupta cu fosta sotie pentru viata lui Leon Oana mia spus ca voia sa faca videochat pentru el
Kamara a vorbit despre lupta pe care o duce alături de fosta soție pentru sănătatea lui Leon. Sursa foto: captură Kanal D/ wowbiz.ro. Colaj: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Kamara a vorbit despre starea de sănătate a lui Leon, băiețelul pe care îl iubește ca pe ochii din cap, afectat de o boală destul de gravă, și a spus că micuțul are parte de o nouă rază de speranță, căci pe 27 iulie va fi operat în Spania.

Kamara îl pregătește pe Leon pentru o nouă operație

Băiatul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, boală din cauza căreia riscă să nu se dezvolte cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de la Alb & Negru a mărturisit la Teo Show că în cele două luni ale stării de urență, Leon și-a întrerupt terapia, iar cea mai mare teamă a fost să nu se instaleze regresele.

Artistul a spus că băiatul recuperează timpul pierdut încetul cu încetul, iar peste o lună micuțul va intra într-o intervenție chirurgicală în Spania de alungire a oaselor.

ADVERTISEMENT

„Leon este programat pe 27 iulie, va avea o operație importantă în Spania. În Spania va fi o alungire de mușchi. La fiecare puseu de creștere se va face asta.  În Statele Unite sau în Germania, în funcție de cum vom reuși să facem programarea, operația e un pic mai scumpă față de cea din Spania”, a spus cântărețul la Kanal D.

„Băiețelul meu înțelege toate lucrurile astea. El zice mereu că e un luptător și repetând asta constant, trage de el. Sunt zile în care se duce la terapie morocănos, dar mă surprinde zi de zi”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a făcut videochat pentru băiețel

Kamara a vorbit și despre relația pe care o are cu Oana, fosta lui soție, cunoscută după ce a apărut în presă cu imaginile de la fostul ei serviciu, videochatul.

„Știam că fosta mea soție făcea videochat. Mi-a spus că voia să facă asta pentru el, pentru Leon. Eu ce puteam să îi zic? Deja lucrurile nu mai erau cum trebuia între noi.  Nu știu dacă ne mai iubeam în perioada aia. Eu personal cred că aveam sentimente. La început știam că era un videochat non-adult, adică doar vorbea cu oamenii, dar cred că pe măsură a primit alte oferte probabil”, a mai spus muzicianul.

ADVERTISEMENT

„Leon e în custodie comună, dar cu domiciliul la mine. Ne ocupăm amândoi de băiat. În perioada pandemiei, Leon a stat la bunici. Au avut grijă de el foarte frumos.  Oana mi-a mai plătit 1000 de lei pensie alimentară ca să mă mai ajute. Numai transportul lui Leon la terapie costă în jur de 800 de lei pe lună”, a încheiat acesta la Teo Show.

 

ADVERTISEMENT
Tags: