Life

Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România, adevărul neștiut despre relația acestuia cu Mellina

08.05.2021 | 16:39
Kamara fratele lui Musty de la Survivor Romania adevarul nestiut despre relatia acestuia cu Mellina
ADVERTISEMENT

Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre reality-show-ul de la Kanal D, într-un dialog sincer purtat cu Andrei Ciobanu pe canalul său de Youtube.

Kamara a spus adevărul despre relația fratelui său cu Mellina, după ce s-a vehiculat că cei doi s-ar fi cunoscut încă dinainte de competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a pus că nu este nimic real din speculațiile care au apărut despre cei doi, după ce Andrei i-a spus că el știe că în Dominicană au fost extrem de apropiați.

Kamara, despre relația dintre Musty și Mellina de la Survivor România

„Musty și Mellina s-au cunoscut fix la preselecții. Ei au fost la preselecții la războinici. Musty are studioul lui, eu lucrez în altă parte. Mellina nu era în proiectele noastre, dar am păstrat o prietenie, ne mai vorbeam, ne mai vedeam la evenimente, nu mai dansa la trupa Alb-Negru”, a declarat Kamara pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Kamara susține că în niciun moment cei doi nu s-au intersectat. Când Mellina a luat preselecția și știa că pleacă, Musty era acolo și a văzut, dar nu i-a spus nimic.

Artistul spune că el i-a convins pe cei doi să plece la Survivor România, în speranța că va ajunge și el la Survivor România în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„În prima săptămână nu s-au înțeles deloc”

„În prima săptămână, cei doi nu s-au înțeles deloc”, a continuat Kamara. Acesta a mai spus că Mellina nu joacă teatru și ea este băgăcioasă de fel și se implică în conflictele altora ținând întotdeauna cu dreptatea, chiar dacă trebuie să se poziționeze uneori împotriva unui prieten.

„Lumea m-a înjurat pe mine din cauza fratelui meu sau a Mellinei. Lumea m-a înjurat din start”, a mai spus Kamara completând că este diferit de fratele lui, dar cu toate acestea s-a trezit cu mesaje de hate din partea fanilor emisiunii.

ADVERTISEMENT

Kamara a mărturisit că Musty a făcut câteva greșeli în show-ul de la Kanal D, însă nu totul este așa cum s-a prezentat la televizor, căci sunt multe chestii de culise pe care le cunosc doar concurenții.

 

ADVERTISEMENT