Life

Kamara va lupta cu un fost concurent de la Survivor România, în cușcă: ”Sper să fiu OK”

Kamara este gata să lupte într-un proiect sportiv, totul pentru a strânge o sumă de bani pentru problemele de sănătate de care suferă fiul său. Leon a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.
16.03.2022 | 18:53
Kamara va lupta cu un fost concurent de la Survivor Romania in cusca Sper sa fiu OK
Kamara intră în cușcă cu un fost concurent de la Survivor România. Când va fi meciul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul va intra în cușcă împotriva unui fost participant de la Survivor România. Lupta se dă cu Iulian Pîtea, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a concurat pentru România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 la categoria sărituri cu schiurile.

Kamara intră în cușcă cu un fost concurent de la Survivor România. Când va fi meciul

Kamara și Iulian Pîtea participă la „Superstars edition”, un eveniment online RFX, unde fiecare și-a negociat contractul cum a știut mai bine. Artistul speră că lucrurile vor decurge normal și că va reuși să nu primească foarte multe lovituri.

ADVERTISEMENT

Lupta din cușcă are loc în data de 10 mai 2022, cântărețul având timp să se antreneze până atunci. Chiar și așa este convins că fotbalul, sportul pe care l-a practicat încă de la 10 ani, îl va ajuta să facă față cu brio.

„Pentru mine este o experiență. Eu am experiență, el are vivacitate. Eu l-am văzut cum sare, da, are avantajul acesta că a făcut un sport ce îl ajută să sară foarte mult. Sunt convins că dacă vrea, poate să sară peste capul meu.

ADVERTISEMENT

Dar, numai că, la acest sport, contează foarte mult să fii cumpătat. Pentru că nu dai multe lovituri, ci dai lovituri precise. Nu e ca la box, să dai întruna. Trebuie să faci combinații scurte și sunt combinații scurte, pentru a te odihni, că dacă nu, e foarte greu să reziști.

E o provocare mare și mă bucur și sper că se va întâmpla. Până pe 10 mai, mai sunt multe zile. Sper să fiu OK și să zic după meci «mamă, am făcut-o și pe asta!»”, a mărturisirt Kamara într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Kamara are un avantaj major în luptă. Care este acesta

Solistul consideră că are un foarte mare avantaj, acela că este stângaci, lucru pe care adversarul său nu-l cunoaște. Cu această ocazie vedeta a mai dezvăluit că în copilărie a vrut să facă box și chiar avea mănușile necesare.

„Consider că va fi un meci foarte frumos pentru că una este bătaia de stradă, care nu respectă nicio regulă. Aici avem reguli, există o limită, iar la final, cu siguranță ne vom strânge mâna și ne vom îmbrățișa în mod sportiv. Până la urmă, sportul e sport, cine a practicat vreun sport înțelege asta.

ADVERTISEMENT

Eu, la fotbal, de exemplu, pot să lovesc adversarul, dar la final, dau mâna cu el, nu păstrez resentimente și, dacă el m-a lovit, la fel. E fotbal, totul se termină pe teren. Aici, totul se termină în ring”, a adăugat Kamara.

ADVERTISEMENT