Life

Kamara, momente grele din cauza fiului. Are nevoie de bani pentru operația lui Leon: “Implică riscuri. Urmează alte două intervenții!”

30.06.2020 | 19:12
Kamara momente grele din cauza fiului Are nevoie de bani pentru operatia lui Leon Implica riscuri Urmeaza alte doua interventii
ADVERTISEMENT

Kamara are nevoie de bani pentru a-și opera copilul, ale cărui probleme de sănătate sunt departe de a se fi încheiat. Artistul are nevoie de bani pentru încă două intervenții chirurgicale.

Leon, baiatul lui Kamara, va mai suporta încă două intervenții chirurgicale, ale căror costuri depășesc suma pe care artistul a reușit să o strângă din surse proprii, dar și din donații.

ADVERTISEMENT

Leon va fi operat în Spania în scurt timp, iar recuperarea va fi una anevoioasă și va implica unele riscuri.

Kamara are nevoie de bani pentru operațiile lui Leon

Problemele de sănătate ale lui Leon, băiatul lui Kamara, sunt departe de a se fi trmunat. Băiețelul va suferi o intervenție chirurgicală în Spania, plus alte două, ulterior. Din păcate, costurile depășesc economiile artistului.

ADVERTISEMENT

“E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri.

Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba”, a declarat Kamara la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Micuțul are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală. De aceea, operația lui Leon trebuie să se repete o dată la opt luni și va trebui făcută de două sau de trei ori, în funcție de evoluție și rezultate.

Cele trei intervenții chirugicale costă aproximativ 15.000 de euro, la care se adugă frumul până în Spania și recuperarea post operatorie.

ADVERTISEMENT

Artistul a reușit să strângă o parte din sumă, dar nu suficient cât să acopere costurile totale. În plus, pot apărea oricând lucruri neprevăzute, alte cheltuieli suplimentare, cum ar fi, de exemplu, operația din SUA care este cea mai scumpă și care ar putea ajunge la 60.000 de euro.

 

ADVERTISEMENT