Life

Kamara, noul concurent de la Survivor România 2023? Cântărețul voia încă de acum doi ani să ajungă în Dominicană

După plecarea celor doi concurenți de la show-ul din Dominicană, Kamara pare să fie unul din înlocuitorii care vor apărea la Pro TV, la Survivor România!
12.01.2023 | 17:45
Kamara noul concurent de la Survivor Romania 2023 Cantaretul voia inca de acum doi ani sa ajunga in Dominicana
Kamara, noul concurent de la Survivor România 2023. Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Informațiile obținute de FANATIK confirmă, în premieră, plecarea lui Kamara în Republica Dominicană. Solistul trupei Alb Negru a negociat la sânge cu producătorii de la Pro Tv și, în urma eliminării lui Gheboasă din seara zilei de 11 ianuarie, s-a decis ca, în câteva zile, să-și facă intrarea în cadrul emisiunii Survivor România, ediția din 2023.

Kamara, concurent la Survivor România 2023?

FANATIK dezvăluie informații bombă despre noul concurent de la Survivor România. Prieteni din anturajul celebrului cântăreț au mărturisit că solistul trupei Alb Negru, Kamara, s-ar număra printre concurenții care vor participa în noul sezon de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cântărețul se pare că deja s-a îmbarcat spre Republica Dominicană, urmând în doar câteva zile să-și facă apariția în direct pe post, în cadrul probelor de concurs.

După doar două zile de concurs echipa Faimoșilor a pierdut deja doi concurenți, pe Maria Constantin și pe Gheboasă, echipa de producție fiind nevoită să îi înlocuiască de urgență.

ADVERTISEMENT

Astfel că, motivat și de boala fiului său, Kamara nu a ezitat nicio clipă atunci când a primit propunerea de a participa la Survivor România. Și-a făcut bagajele rapid, și dus a fost! Asta după ce s-a asigurat că micul Leon este lăsat pe mâini bune!

100.000 euro, asta este suma la care râvnește Kamara

De când fiul lui a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, solistul trupei Alb Negru a luptat cum a putut pentru a strânge bani și ai oferi un viitor mai bun micuțului său. Kamara a organizat gale şi spectacole caritabile, a luptat în gala RXF, a prezentat și o emisiune tv împreună cu Gabriella Nastas, a făcut aproape tot ce a fost uman posibil pentru a câștiga bani și a-l putea opera pe unicul lui fiu.

ADVERTISEMENT

În jur de 100.000 euro are nevoie cântărețul pentru a-și putea duce îngerașul la recuperare de după intervențiile operatorii care vor avea loc de-a lungul următorilor ani, tratamentul fiind însă asigurat după participarea artistului la Gala RXF .

În ceea ce privește operația de miotenofasciotomie, cumva din ce am reușit să fac la RXF (n.r. gala de lupte) este asigurată. Însă, rămân lucrurile de zi cu zi care sunt mult mai scumpe decât operație în sine. Ne luptăm atât cât putem și noi.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu sunt suficiente evenimente, concerte pentru a face față tuturor nebuniilor, dar ici, colo mai găsim o soluție. Mai fac un concert caritabil.

Posibil, cine știe, o nouă luptă. Nu sunt deschis chiar la orice opțiune. Vreau să las un exemplu puștiului meu. Și nu, nu mă prostituez (n.r. râde)”, a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, pentru FANATIK, Kamara.

De altfel, Kamara – la fel ca și Ionuț Iftimoaie – , din informațiile noastre, era, la sfârșitul lui 2021, în discuții cu cei de la Pro Tv pentru a participa la Survivor Rumânia, doar că, la acea vreme, negocierile nu s-au finalizat.

Maria Constantin și Gheboasă, eliminare șocantă

Al patrulea sezon Survivor România 2023 a început la Pro TV pe data de 9 ianuarie. Emisiunea difuzată de la ora 20:30 a isterizat fanii emisiunii și, ediție de ediție oamenii urmăresc cu sufletul la gură prestațiile celor pe care-i susțin.

Astfel, Maria Constantin, celebră ca artistă de muzică populară a fost eliminată în urma votului primit de la telespectatori. Reprezentația ei în cadrul concursului a fost, aparent, cauza plecării după doar câteva zile de concurs.

Gheboasă a uimit cu cererea de a pleca de la Survivor România 2023

În cazul lui Gheboasă, lucrurile au fost puțin diferite. Celebrul trapper a cerut să îi fie permisă ieșirea din competiție pe motiv că dorul de casă și de concerte este mai mare decât dorința de a continua în cadrul emisiunii Survivor România.

În cel de-al treilea episod, transmis miercuri, 11 ianuarie, Gheboasă, din echipa Faimoșilor a declarat: ”Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil”.

Echipa faimoșilor a fost la început formată din: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Războinicii au intrat și încă au rămas în formulă completă: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

ADVERTISEMENT