Life

Kamara se simte responsabil pentru soarta fiului său? Ce se întâmplă în aceste momente cu Leon

14.10.2020 | 10:17
Kamara se simte responsabil pentru soarta fiului sau Ce se intampla in aceste momente cu Leon
ADVERTISEMENT

Kamara suferă pentru băiatul său, Leon, care la scurt timp după naștere a fost diagnosticat cu o formă gravă de paralizie cerebrală. Cântărețul se simte responsabil pentru soarta fiului său, declarând recent că regretă enorm că nu a fost prezent la venirea sa pe lume.

Componentul trupei Alb Negru susține că problemele de sănătate ale micuțului de șase ani nu s-ar fi declanșat dacă fosta sa iubită, Oana, nu ar fi născut prin cezariană. În plus, artistul pune boala și pe seama faptului că nașterea a avut loc la Constanța, nu în Capitală cum era stabilit.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Ferma se învinovățește pentru soarta băiatului care a fost nevoit să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale. În momentul de față băiatul se simte mai bine, însă mai are nevoie și de alte tratamente costisitoare.

Kamara, vinovat pentru soarta băiatului său? Cum se simte acum Leon

Cântărețul urmează să meargă la Barcelona luna aceasta pentru o perioadă de recuperare. Kamara și fiul său ar trebui să stea în Spania aproximativ două săptămâni, dar artistul se teme că autoritățile ar putea închide din nou granițele țării din cauza noului tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist a povestit în cadrul unei emisiuni TV ce proceduri urmează să mai facă băiatul, mărturisind că și-ar fi dorit să fie prezent la nașterea lui. Vedeta ia totul ca pe o încercare și este conștient că lucrurile ar fi putut sta mai rău de atât.

„Dacă nu ne închid, plecam la Barcelona pentru o serie de recuperare de două săptămâni. Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea. Altfel Oana nu ar fi născut în acea zi, nu prin cezariană, nu la Constanța și nu cu acel medic, ci cu cel de aici de la București.

ADVERTISEMENT

Era periculos să nască natural, putea păți și ea ceva. Ni s-a dat norocul să nu pățim ceva mai rău de atât. Consider că este o încercare pentru mine, pentru el, pentru toată familia”, a declarat Kamara la un post de televiziune, notează wowbiz.ro.

Cu toate acestea, fostul concurent de la Pro TV luptă mai departe pentru sănătatea fiului său pe care vrea să-l vadă având o viață normală. Recent, băiețelul care are aproape 6 ani a trecut printr-o operație de alungire a mușchilor, având nevoie și de alte intervenții.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este tare de mândru de fiul său care reușește să-l încarce cu energie pozitivă datorită zâmbetului larg pe care-l afișează mereu. Leon are un farmec și un caracter aparte, în ciuda stării sale de sănătate, fiind un copil de o bunătate ieșită din comun.

ADVERTISEMENT
Tags: