Life

Kamara și fosta lui soție, decizie radicală față de mersul fiului lor la școală. Ce teste trebuie să treacă Leon

Kamara și fosta lui soție, Oana, au luat o decizie radicală față de mersul fiului lor la școală. Leon trebuie să treacă niște probe.
06.10.2022 | 11:04
Kamara si fosta lui sotie decizie radicala fata de mersul fiului lor la scoala Ce teste trebuie sa treaca Leon
Leon are în prezent 8 ani. De ce nu poate merge încă la școală. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Kamara și fosta lui soție, Oana, au fost nevoiți să amâne mersul la școală al fiului lor, Leon. Cel mic, ajuns la vârsta de 8 ani, trebuie să parcurgă niște etape, din cauza afecțiunii de care suferă.

Kamara și fosta lui soție, Oana, încă nu și-au dus fiul la școală. Care este cauza

Kamara a declarat că Leon urmează a fi supus unei evaluări psihologice, pentru a-i analiza părțile cognitive și motrice. Odată îmbunătățite acestea, copilul va învăța o perioadă acasă.

ADVERTISEMENT

După ce i se va finaliza termenul de studiu la domiciliu, Leon va putea merge și la o unitate de învățământ, dar doar 2 ore pe zi, în prezența unui însoțitor.

”Trebuie să îi facem o evaluare, fosta mea soție, Oana, a programat chiar cu psihologul acum evaluarea, înainte de plecarea la Timișoara, că trebuie să mergem la evaluare, pe partea motrică, să facem o evaluare pe partea cognitivă, să vedem la ce nivel poate fi băgat.

ADVERTISEMENT

El așa are multe cunoștiințe, dar la ce nivel poate fi băgat, și să începem mai întâi acasă, iar apoi cu câte două ore cu însoțitor la școală”, a declarat solistul pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Odată ce va sosi rezultatul testării lui Leon, membrul trupei Alb Negru va lua o hotărâre și în privința formei de învățământ pe care să o frecventeze cel mic: la stat sau la privat.

ADVERTISEMENT

De ce boală suferă fiul lui Kamara

Leon a avut probleme de sănătate încă de la venirea sa pe lume. Medicii l-au diagnosticat cu tripareză spastică, apărută ca urmare a unei paralizii cerebrale de după naștere.

Fiul lui Kamara are riscul de a i se strâmba oasele din cauza bolii. Până la cei 8 ani, a fost supus mai multor operații, chiar și peste hotare, în țări precum: Germania, Turcia sau Spania.

ADVERTISEMENT

Intervențiile ar trebui făcute până ce Leon va crește, iar dacă nu se fac la timp, însănătoșirea acestuia ar fi una fără rezultat.

”Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal.

În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a detaliat Kamara la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT