Life

Kamara, vești bune despre fiul său. Ce progrese a făcut după ultima intervenție

24.09.2020 | 15:55
Kamara vesti bune despre fiul sau Ce progrese a facut dupa ultima interventie
Kamara, vești bune despre fiul său. Ce progrese a făcut după ultima intervenție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Kamara vine cu vești bune despre fiul său, Leon, după ce micuțul a fost supus unei noi intervenții cu celule stem în Barcelona. Componentul trupei Alb Negru a mărturisit că băiatul a început să facă progrese serioase, reușind în clipa de față să întindă mult mai bine picioarele.

Diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică, Leon a trecut prin mai multe operații, starea sa de sănătate fiind din ce în ce mai bună. Din păcate, fiul artistului va avea nevoie și alte intervenții, însă încet-încet va putea să se descurce singur.

ADVERTISEMENT

În prezent, Leon poartă pampers și folosește o singură mână, dar medicii sunt optimiști în privința recuperării sale, dovadă fiind ultima operație, cea din Spania, în urma căreia membrele copilului au devenit mult mai relaxate, scăpând așadar de rigiditate.

Kamara, vești minunate despre copilul său, Leon. Ce progrese a mai făcut

Doctorul ne-a spus că el crede într-o recuperare și vedem deja cum piciorușele lui sunt mult mai funcționale. Reușește să întindă picioarele mai bine, ceea ce nu reușea să facă înainte, le avea tot timpul contractate.

ADVERTISEMENT

Ușor, ușor va scăpa de această spasticitate. Până și mâna lui stângă care înainte stătea mai tot timpul încordată acum e mult mai relaxată. E mult mai vorbăreț”, a mărturisit Kamara în cadrul unei emisiuni TV, informează spynews.ro.

Cântărețul este un tată dedicat și face tot ce-i stă în puteri ca fiul său să aibă o viață normală. Artistul strânge ban pe ban pentru fiecare intervenție a micuțului, Leon având până acum 6 operații. Acest lucru a împins-o pe fosta soție a lui Kamara să facă videochat, lucru pe care nu-l ascunde.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale spaniole sunt de părere că micuțul în vârstă de aproape 6 ani trebuie să revină la o nouă intervenție peste mai puțin de două luni, după ce ultima a avut loc la începutul lui august.

Kamara, declarație după cea de-a șasea intervenție a lui Leon

Kamara speră din tot sufletul ca băiatul să poată merge și să se descurce singur. Artistul este mereu în căutarea celor mai buni medici din lume, ultima intervenție fiind realizată de doctorul Igor Nazarov de la o clinică din Barcelona, așa cum a povestit chiar el.

ADVERTISEMENT

„Leon la Barcelona a avut o operație de Miotenofasciotomie, care s-a întâmplat la policlinica Barcelona, cu doctorul Igor Nazarov. Acolo a fost sub atenta îndrumare, dar totodată sub bisturiul lui, aș spune, împreună cu doi alți doctori și au lucrat pe mușchi. 

Leon are nevoie de o alungire de mușchi, iar această Miotenofasciotomie selectivă se face cel mai bine acolo, la Barcelona. A fost destul de greu când s-a trezit, a plâns, tremura, e și mic, cred că și un adult ar face la fel.

Și-a revenit foarte repede și a început să și cânte. Au venit toți doctorii acolo se uitau la el cum cânta piesa Vremuri noi”, a povestit cântărețul referitor la ultima intervenție a fiului său, notează click.ro.

ADVERTISEMENT