Sport

Kamel Alouini, vehement la adresa Federației: „Regula impusă este un bullshit!” EXCLUSIV

01.03.2020 | 21:41
Kamel Alouini vehement la adresa Federatiei Regula impusa este un bullshit EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Kamel Alouini a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK după victoria lui Dinamo cu Sporting, 26-24 și se gândește la o victorie în meciul cu PSG din următorul meci al Ligii Campionilor și a fost vehement la adresa FRH, care a impus noi criterii împotriva jucătorilor extracomunitari.

Kamel Alouini, vehement la adresa Federației

Cum a fost să-ți iei revanșa cu Sporting?

– Sporting este o echipă foarte bună, au jucători cu experiență care se găsesc foarte bine în teren. A fost dificil, dar trebuia să ne luăm revanșa pentru meciul de anul trecut. În acest an este cu totul altfel, am pierdut doar un meci în 11 meciuri în Champions League și este un moment istoric pentru club. Merităm calificare, pentru tot ce am făcut, pentru fanii care ne-au împins de la spate.

ADVERTISEMENT

În această săptămână s-au introdus noi criterii în Liga Națională, te-au afectat deciziile luate?

– Din punctul meu de vedere este un r***t de decizie, de ce să schimbi criteriile. Unii jucători au semnat deja și nu știu ce se va întâmpla. Nu înțeleg de ce este nevoie de astfel de măsuri, nicăieri în lume nu am văzut așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Jucăm meciul cu PSG la victorie!”

Cum a fost atmosfera din tribune?

– Suporterii au creat o emoție incredibilă, un sentiment unic. Sperăm să continuăm la fel, ce am făcut astăzi pentru Dinamo nu are legătură cu norocul, ci confirmă faptul că am terminat primii în grupă, așa că Dinamo poate juca cu oricine în Champions League, nu ne e frică de nimeni, trebuie să fim concentrați pe ceea ce facem

Suntenți neînvinși în acest sezon, cum vezi meciul cu PSG?

PSG este una dintre cele mai bune echipe din lume, noi trebuie să jucăm meciul la victorie. Ei au cei mai buni jucători din lume, dar noi dacă jucăm în echipă putem să câștigăm orice meci.

ADVERTISEMENT