Fotbal intern

Kamer Qaka a înjurat FCSB, echipă care încă îl plăteşte, la finalul partidei Poli Iași-Concordia!

04.09.2018 | 00:15
Kamer Qaka a injurat FCSB echipa care inca il plateste la finalul partidei Poli IasiConcordia

Kamer Qaka s-a întors în Copou, după o scurtă experiență la FCSB. Mijlocașul albanez a avut o prestație excelentă în timpul partidei dintre Poli Iași și Concordia Chiajna, a jucat foarte dezinvolt și a ajutat trupa lui Flavius Stoican să câștige cu 3-0 meciul împotriva ilfovenilor. La sfârșitul partidei, Qaka a mers să salute galeria ieșeană. Acesta a scandat cu moldovenii mai multe lozinci împotriva fostei sale echipe.

Qaka nu a reușit să se impună la FCSB, după ce a jucat doar 7 meciuri în tricoul roș-albastru în această vară. El s-a întors la Poli Iași, formație de care se despărțise la finalul sezonului trecut. Mijlocaşul albanez nu l-a impresionat pe patron, care a decis să renunţe la serviciile sale, deşi antrenorul  Nicolae Dică i-a cerut să nu o facă.

“Am avut o discuţie şi cu Qaka şi cu patronul echipei despre el. Din păcate este decizia patronului. Eu le-am spus părerea mea şi jucătorului şi patronului”, a declarat Nicolae Dică.

Kamer Qaka a scandat împotriva FCSB, echipă care îi plătește o parte din salariu

Gigi Becali a anunţat că renunţă la jucător după ce  FCSB a fost eliminată din play-off-ul Europa League de către Rapid Viena: Qaka este primul jucător care pleacă! Eu am vrut să îl trimit la Poli Iaşi, el a refuzat. Asta e, oricum l-am scos de pe listă! Nu mai am timp să cresc copii”, a declarat Gigi Becali. Între timp, Kamer Qaka s-a înţeles cu Poli Iaşi, iar transferul jucătorului a fost anunţat pe site-ul clubului.

Înainte de plecarea la FCSB, Andrei Cristea îl avertizase pe Qaka: „El avea oferte concrete de la Craiova şi de la Zaragoza şi a venit la mine ca să-mi ceară sfatul. L-am lăsat să aleagă singur întâi, după care i-am spus cum va fi la Steaua. Acolo nu-l va mai aştepta nimeni, trebuie s-o dea bine de la început. I-am dat exemplul lui Golubovic, căruia nu i-au ieşit bine lucrurile şi apoi nu a mai reuşit să-şi revină”, a spus Cristea.

Interesant este că, deși își înjura fosta echipă, Qaka încă mai este plătit de FCSB. Astfel, Gigi Becali mai plătește o parte din salariul lunar al albanezului. Drept urmare, din cei 10.000 de euro câștigați lunar de Qaka, 4.000 de euro vor fi plătiți de roș-albaștri. Informația a fost confirmată chiar de către Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași.

Albanezul a impresionat la Poli Iași în sezonul precedent, în care a avut 30 de apariții în toate competițiile și a reușit 2 pase de gol, ambele în Liga 1.