Fotbal intern

Kamer Qaka a semnat cu Poli Iaşi! Mijlocaşul a fost prezentat oficial

03.09.2018 | 07:48
Kamer Qaka a semnat cu Poli Iasi Mijlocasul a fost prezentat oficial
ADVERTISEMENT

Kamer Qaka a semnat cu Poli Iaşi după ce Gigi Becali a decis să renunţe la serviciile sale la doar câteva luni de la venirea la FCSB. Mijlocaşul albanez nu l-a impresionat pe patron, care a decis să renunţe la serviciile sale, deşi antrenorul Nicolae Dică i-a cerut să nu o facă.

“Am avut o discuţie şi cu Qaka şi cu patronul echipei despre el. Din păcate este decizia patronului. Eu le-am spus părerea mea şi jucătorului şi patronului”, a declarat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul Kamer Qaka a semnat cu Poli Iaşi

Gigi Becali a anunţat că renunţă la jucător după ce FCSB a fost eliminată din play-off-ul Europa League de către Rapid Viena: Qaka este primul jucător care pleacă! Eu am vrut să îl trimit la Poli Iaşi, el a refuzat. Asta e, oricum l-am scos de pe listă! Nu mai am timp să cresc copii”, a declarat Gigi Becali. Între timp, Kamer Qaka s-a înţeles cu Poli Iaşi, iar transferul jucătorului a fost anunţat pe site-ul clubului.

“Bine ai revenit, Kamer Qaka! Internaționalul albanez, în vârstă de 23 de ani, este jucătorul Politehnicii! Internaționalul albanez, în vârstă de 23 de ani, a fost astăzi transferat de Politehnica de la FCSB. El a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani! Qaka poate re-debuta la Poli chiar mâine, în meciul contra Concordiei Chiajna. Îi urăm să continue evoluțiile bune pe care le-a avut în tricoul alb-albastru sezonul trecut”, se arată pe site-ul oficial al celor de la FC Politehnica Iaşi.

ADVERTISEMENT
Kamer Qaka a semnat cu Poli Iaşi şi s-a fotografiat alături de tricoul clubului la prezentarea oficială
Kamer Qaka a semnat cu Poli Iaşi, iar mijlocaşul a fost prezentat oficial

Stoican a insistat pentru el

Antrenorul celor de la FC Politehnica Iaşi, Flavius Stoican, este cel care l-a dorit din nou pe Qaka la Iaşi şi chiar anunţase atunci când se discuta posibilitatea ca jucătorul să meargă la FC Voluntari că nu renunţă la ideea de a-l avea la club până nu îl vede prezentat la alt club. Din fericire pentru tehnicianul din Copou, mutarea nu s-a mai perfectat şi jucătorul a ajuns din nou sub comanda sa.

“Mi-l doresc pe Qaka şi acum. Până nu-l văd la Voluntari nu-mi iau gândul de la el. E un jucător la care eu ţin foarte mult. Un fotbalist care a crescut foarte mult la Iaşi. Mi l-aş dori din suflet. La momentul acesta este jucătorul FCSB-ului si pot spune doar că mi l-aş dori. Acum nu pot să spun dacă se va întâmpla. Noi îl aşteptăm. Asta e, dacă nu, mergem înainte. Este doar decizia conducerii FCSB. La noi la Iaşi a fost ţinut pe braţe, a avut linişte, a avut încredere, i-am oferit curaj, tot ce are nevoie un fotbalist cu reale calităţi. Qaka este un fotbalist care are calităţi”, spunea Flavius Stoican în urmă cu puţin timp.

ADVERTISEMENT

Acum, Kamer Qaka s-a transferat la Iaşi şi poate redebuta la echipa din Moldova în partida programată astăzi, în Liga 1 Betano, cu Concordia Chiajna.

Kamer Qaka se antrenează cu colegii de la Iaşi
Kamer Qaka a susţinut primul antrenament de la revenirea la Iaşi

“Qaka nu prea a trecut primele teste”, Gigi Becali

Citeşte şi:

  • Culisele mutării lui Kamer Qaka la Iaşi! FCSB a oficializat transferul albanezului