Fotbal intern

Kamer Qaka, dat afară de la FCSB! A vrut să îl trimită la Poli Iaşi, dar jucătorul a refuzat

31.08.2018 | 17:58
Kamer Qaka dat afara de la FCSB A vrut sa il trimita la Poli Iasi dar jucatorul a refuzat

Kamer Qaka este primul jucător dat afară de la FCSB după ce echipa a pierdut calificarea în grupele Europa League în dauna lui Rapid Viena. Patronul Gigi Becali a declarat că a vrut să îl trimită pe mijlocaşul albanez la Iaşi, însă jucătorul a refuzat şi a fost scos din lot:

“Qaka este primul jucător care pleacă! Eu am vrut să îl trimit la Poli Iaşi, el a refuzat. Asta e, oricum l-am scos de pe listă! Nu mai am timp să cresc copii”, a declarat Gigi Becali.

Kamer Qaka, dat afară de la FCSB! Cine mai este pe lista neagră

Patronul FCSB a declarat după ratarea calificării că va face curăţenie la FCSB, pe lista neagră fiind şi Antonio Jakolis, Junior Morais şi Lucian Filip. FCSB este pe primul loc în Liga 1 cu o singură înfrângere în primele 6 etape, 0-1 cu Astra Giurgiu. FANATIK.RO a anunţat că Jakolis este aproape de o plecare de la FCSB, iar patronul cere 150.000 de euro în schimbul jucătorului.

Antonio Jakolis a fost aproape de a pleca de la FCSB şi în urmă cu aproape două săptămâni. După ce vicecampioana României i-a transferat pe Mihai Roman şi Alexandru Stan,  Marius Şumudică a anunţat prin intermediul FANATIK.RO că îl doreşte pe croatul din lotul pregătit de Nicolae Dică. “Mai sunt de clarificat doar testele medicale, sper să fie ok Jakolis din punct de vedere al sănătății. Este un fotbalist pe care mi l-am dorit foarte mult și sper să mă ajute. Am vorbit încă de azi noapte cu Gigi Becali despre transferul lui. Știam că FCSB o să-l ia pe Mihai Roman. De asemenea, Gigi Becali m-a întrebat și de Alexandru Stan și i-am zis că e ok pentru el, dovadă că s-a și făcut”, spunea Marius Şumudică.

La finalul partidei FCSB-Rapid Viena, scor 2-1, Gigi Becali nu a mai rezistat și a pus tunurile pe Andrei Vlad, cel care a greșit grav la faza premergătoare autogolului reușit de Bălașa. “L-am sunat pe Meme si i-am zis, ce dansează el în poartă, ce e circăraia aia. Măi copile, ai talent, nu mai dansa, mă, în poartă. Nu ne dădeau gol niciodată, putea să dea şi Gnohere când a scăpat acolo, era 3-0. Aşa a vrut Dumnezeu, vina e a mea, eu l-am furat pe portar,  Am fost pedepsit. Niciodată nu-mi aduc aminte să fi vrut o calificare de genul ăsta şi să o fi ratat-o. Ca acum, niciodată, să ai 2-0 la pauză, nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că Vlad e distrus, ce să-i spun eu, că e cu capul în nori el. M-am convins de Vlad ăsta”, a spus Becali.

Pentru FCSB au rămas doar obiectivele de pe plan intern: campionatul şi Cupa României. Roş-albaştrii sunt lideri în Liga 1 cu o singură înfrângere în primele 6 etape, chiar în prima etapă, la Giurgiu. Duminică, de la ora 21:00, FCSB va juca pe teren propriu la Voluntari împotriva lui FC Botoşani. Motivul pentru care roş-albaştrii au vrut să joace la Voluntari este starea proastă a terenului de pe Arena Naţională. Nicolae Dică a dat asigurări la conferinţa de presă că meciul împotriva Botoşaniului va fi singurul disputat la Voluntari pe teren propriu.