Preferatul lui Becali, dorit de Getafe: “Sunt dispuşi să ofere un milion de euro!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
31/01/2018, 15:45
Preferatul lui Becali, dorit de Getafe: “Sunt dispuşi să ofere un milion de euro!”

Sergiu Dan, agentul care încearcă să intermedieze mutarea lui Kamer Qaka la Getafe, a oferit detalii despre cum au ajuns spaniolii la jucătorul lui CSM Politehnica Iaşi: „Sunt în discuţii în aceste zile cu Ramon Planes, directorul sportiv al clubului Getafe. Ei cauă un mijlocaş central cu caracteristicile lui Kamer Qaka, tehnic, care să iasă cu mingea la picior din apărare, să se descurce în duelurile unu la unu, cu un ritm bun de joc. Eu l-am propus pe Qaka la Getafe, iar clubul spaniol îl monitorizează deja. Eu zic că sunt şanse foarte mari ca acest transfer să se realizeze la vară. Qaka are calitate să joace în Primera Division. Din surse sigure ştiu că mai este monitorizat de Las Palmas. Chiar eu am discutat cu oficiali ai acestui club şi mi-au confirmat că îl monitorizează pe Qaka.

Şi Getafe, şi Las Palmas caută un jucător care să se impună acum în echipă. Qaka are o vârstă fragedă, nu are experienţă, nu cunoaşte limba şi fotbalul latin. Vine din fotbalul nordic şi ar putea avea o problemă de adaptare în Spania, în momentul de faţă. Dar dacă va continua până la vară în Liga I şi va juca la fel de bine ca până acum la Poli Iaşi, şansele lui de a pleca în Spania vor creşte mult. Perioada petrecută la Iaşi îl poate ajuta foarte mult.

Craiova l-a adus în atenţia spaniolilor

Gică Craioveanu este foarte iubit şi respectat la Getafe, iar cei de acolo au auzit de interesul Craiovei pentru Qaka. Ştiu şi de faptul că Gică Craioveanu este într-o strânsă legătură cu clubul oltean şi au intrat rapid pe fir. Au auzit că Iaşiul a refuzat oferta de 350.000 de euro şi sunt dispuşi să ofere o sumă mult mai mare, undeva aproape de un milion de euro. Şi-au dat seama că vorbim despre un jucător valoros”, a spus Sergiu Dan pentru Prosport.

“Îmi place Qaka. Este foarte bun. Am văzut un singur meci al lui şi mi-am dat seama că este foate bun”, Gigi Becali, despre Kamer Qaka

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.