Fotbal intern

Kamer Qaka, out de la Universitatea Craiova?! Gestul prin care mijlocașul și-a anunțat plecarea. EXCLUSIV

06.01.2020 | 20:16
Kamer Qaka out de la Universitatea Craiova Gestul prin care mijlocasul sia anuntat plecarea EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Kamer Qaka are șanse mari să se alăture lui Goran Zakaric și Alex Ioniță pe lista fotbaliștilor pe care Craiova nu se va baza în a doua parte a sezonului. Din informațiile FANATIK, mijlocașul albanez și-a luat „la revedere” de la colegi după antrenamentul de luni și, cel mai probabil, va pleca din Bănie în această perioadă de mercato.

Kamer Qaka, aproape de o despărțire de Craiova

Kamer Qaka a fost transferat în vară de Craiova de la Poli Iași, pentru 200.000 de euro, dar nu a reușit să-i convingă pe oficialii din Bănie.

ADVERTISEMENT

După vizita medicală și antrenamentul ce au avut loc luni, FANATIK a aflat că mijlocașul albanez și-a luat „la revedere” de la colegi, semn că există șanse mari să plece în actuala perioadă de transferuri.

Oficialii Universității i-au transmis, cel mai probabil, lui Qaka, că nu face parte din planurile echipei pentru a doua jumătate a sezonului și să își caute o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul albanez a bifat 10 apariții în tricoul alb-albastru în această ediție de campionat, însă în ultimele trei runde din 2019 nu a jucat niciun minut.

Plecarea lui Qaka ar putea avea legătură și cu transferul lui Dan Nistor, cei doi evoluând în aceeași zonă a terenului.

ADVERTISEMENT

A doua experiență la un club cu pretenții în România

Kamer Qaka a bifat a doua experiență la un club cu pretenții de titlu în România. În vara lui 2018, albanezul era transferat de FCSB de la Poli Iași, după un sezon cu evoluții apreciabile în Moldova, dar nu reușea să impresioneze și după doar trei luni, în care a evoluat în șapte partide în toate competițiile, a fost cedat înapoi în Copou.

În al doilea „mandat” la Poli Iași, Qaka a fost din nou evoluții bune, care i-au convins pe cei de la Universitatea Craiova să plătească 200.000 de euro pentru serviciile sale.

ADVERTISEMENT

După un început de sezon în care a fost om de bază în angrenajul lui Corneliu Papură, evoluând în cinci meciuri, din șase, în preliminariile Europa League, albanezul a prins echipa Craiovei tot mai rar.

  • 24 de ani are Kamer Qaka
  • 16 meciuri a jucat albanezul pentru Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.85 este cota pentru „Sub 1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT