Fotbal intern

Kamer Qaka se ia de FCSB după plecare: “Meritam mai mult”

04.09.2018 | 14:39
Kamer Qaka se ia de FCSB dupa plecare Meritam mai mult

Kamer Qaka se ia de FCSB după plecare. Mijlocaşul a revenit la FC Politehnica Iaşi, echipă care-l vânduse la vicecampioana României în această vară. Gigi Becali anunţa încă din etapa a doua, după derby-ul cu FC Dinamo Bucureşti că jucătorul albanez nu a trecut testele şi rămâne de văzut dacă va mai activa la echipa sa.

Deşi Nicolae Dică s-a opus plecării, Qaka a fost în cele din urmă dat în Moldova. “Am avut o discuţie şi cu Qaka şi cu patronul echipei despre el. Din păcate este decizia patronului. Eu le-am spus părerea mea şi jucătorului şi patronului”, a declarat Nicolae Dică.

Kamer Qaka se ia de FCSB după plecare

Revenit în Copou, Kamer Qaka a redebutat la FC Politehnica Iaşi în victoria la scor de neprezentare cu Concordia Chiajna, iar după meci a vorbit despre plecarea de la FCSB: “Aici mă simt ca acasă. Mă simt apreciat. Sunt foarte fericit că m-am întors. Acesta este fotbalul. Uneori reuşeşti, alteori nu. Toţi oamenii mă întreabă: “De ce?, de ce?”. Nu ştiu ce să spun. Eu le mulţumesc pentru şansa pe care mi-au dat-o. Jucătorii, staff-ul, toţi cei de acolo s-au purtat frumos. Apreciez, dar mă bucur că m-am întors aici. Meritam să joc mai mult, dar nu decid eu. E decizia antrenorului. Dar eu sunt fericit”, a declarat mijlocaşul albanez.

La final de meci, Kamer Qaka a fost chemat de galerie şi au scandat împreună mai multe lozinci împotriva “roş-albaştrilor”. Imediat după cele întâmplate, Gigi Becali a reacţionat pentru FANATIK.RO“Eu unul nu am văzut imaginile cu Qaka. Dar dacă el a înjurat echipa noastră, ținând cont că l-am luat de la Iași de la 3.000 de euro pe lună și i-am făcut salariu la noi la echipă 10.000 de euro, atunci înseamnă că atât îl duce capul pe acest jucător. Și chiar nu îmi pare rău că am scăpat de el. Unde mai voia să joace la noi? Nu vedea că sunt trei pe post? Voia să stea prin tribune? Dar să zică mersi, că dacă câștigă acum 10.000 de euro pe lună, atunci câștigă banii ăștia datorită mie. Eu i-am făcut la Steaua 10.000 pe lună, iar cei de la Iași îi plătesc tot 10.000 pe lună fără ajutorul meu. Dacă cei de la Iași nu îi dădeau 10.000 de euro pe lună,atunci Qaka nu voia să plece de la noi. Ăsta e caracterul lui și nu vreau să îmi stric ziua cu unul ca Qaka”, a încheiat Becali.

Kamer Qaka se ia de FCSB după plecare. Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică, 29 iulie 2018.
Kamer Qaka se ia de FCSB după plecare. Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti

Kamer Qaka atacă FCSB după ce a renunţat la el, iar cel mai câştigat din această mutare este antrenorul Flavius Stoican, cel care l-a dorit insistent şi după meci l-a lăudat pe jucătorul albanez: „Un jucător fabulos pentru mine, s-a văzut că aveam nevoie de el. Randamentul echipei a crescut prin venirea lui. Mi-am dorit foarte mult că el să revină. Oferă celorlalți încredere și le pune în valoare calitățile.

Kamer Qaka s-a născut pe 11 aprilie 1995, la Peja, în Albania. Este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro şi a jucat în cariera sa la Valerenga U 19, Raufoss IL, Honefoss, Sarpsborg 08, Kristiansund BK, FC Politehnica Iaşi şi FCSB.