Fotbal intern

Kamil Bilinski, la un pas de Dinamo. “Am negociat cu ei, dar lucrurile s-au complicat!”

05.06.2018 | 08:27
Kamil Bilinski la un pas de Dinamo Am negociat cu ei dar lucrurile sau complicat

Kamil Bilinski este la un pas de Dinamo Bucureşti! Atacantul în vârstă de 30 de ani a negociat cu formaţia din “Ştefan cel Mare”, dar acesta a fost considerat varianta a doua, după Mircea Axente, atacantul care a mai jucat la Dinamo în sezonul 2012-2013.

Kamil Bilinski a vorbit despre oferta venită de la FC Dinamo Bucureşti şi susţine că a ajuns la un acord cu oficialii din “Ştefan cel Mare”, dar lucrurile s-au complicat pe ultima sută de metri. Mai mult, polonezul a avut numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor din “Groapă”.

Kamil Bilinski a anunţat că e la un pas de Dinamo

“Da, am negociat cu Dinamo, dar lucrurile s-au complicat. Agentul meu a fost anunţat că s-a ajuns la un acord cu Mircea Axente, astfel că deocamdată nu au nevoie să transfere încă un atacant. Pentru mine Dinamo e prima opţiune. M-am simţit extraordinar acolo, e o echipă specială. Iubesc clubul, iubesc suporterii. E ceva diferit. Mai am discuţii şi cu alte echipe, dar nu e nimic concret deocamdată. Dinamo e prima mea opţiune. Noi ajunsesem la un acord, dar am fost informat că s-au înţeles cu Axente. Să vedem ce va fi”, a spus Kilinski pentru Prosport.

George Florescu, Kamil Bilinski
George Florescu, Kamil Bilinski

Kamil Bilinski a ajuns la FC Dinamo Bucureşti la începutul anului 2014, atunci când “câinii” l-au transferat de la Zalgiris Vilnius. Polonezul în vârstă de 30 de ani a evoluat în 43 de meciuri pentru Dinamo Bucureşti şi a înscris 15 goluri în Liga 1 Betano. Atacantul a mai bifat 4 jocuri în Cupa României, unde are 2 goluri, dar şi patru meciuri şi un gol în Cupa Ligii.