Life

Kanal D, amendată de CNA pentru scandalurile și injuriile de la Puterea Dragostei: “Este o porcăială continuă!”

11.06.2020 | 18:27
Kanal D amendata de CNA pentru scandalurile si injuriile de la Puterea Dragostei Este o porcaiala continua
ADVERTISEMENT

Scandalurile, injuriile de la Puterea Dragostei au fost, din nou, amendate de CNA. Astfel,  Kanal D va trebui să plătească 25.000 de lei pentru ieșirile necontrolate ale concurenților.

Kanal D, amendată de CNA pentru derapajele de la Puterea Dragostei

Kanal D a fost sancționată de CNA pentru limbajul necontrolat al concurenților de la Puterea Dragostei. Țipete, urlete, crize de nervi, crize de gelozie și jigniri. Așa ar caracteriza emisiunea un membru al Consiliului Național al Audiovizualului, relatează paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT
Stația trebuie să scoată din buzunar 25.000 de lei, pentru „ieșirile” concurenților. 

„Este o porcăială continuă”, a spus Gabriel Tufeanu, membru CNA, completat de Radu Herjeu: „Realizați că sunt oameni care se uită ore în șir la astfel de dialoguri?”.

Pentru limbajul necontrolat, complet neadecvat al concurenților, Kanal D va scoate din buzunar 25.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Kanal D se apără

Reprezentatul Kanal D la CNA își apără postul tv, spunând că certurile din emisiune „sunt discuții pasionale desfășurate pe un ton ridicat”.

Una dintre cele mai grave expresii folosite de o concurentă într-una dintre emisiuni este țigancă borâtă. Pe lângă aceste înregistrări, s-au mai vizionat  alte zeci de momente ale emisiunii, din lunile aprilie și mai.

ADVERTISEMENT

Sancțiunile curg pe bandă rulantă pentru Kanal D. Ultima amendă încasată de post a fost de 50.000 de lei, la începutul lunii martie.

La fel ca și atunci, principalele reproșuri aduse ce CNA sunt legate de violenţa fizică, psihică sau de limbaj și de felul în care poate fi influențată dezvoltarea minorilor.

ADVERTISEMENT

Propunerea de amendă a venit din partea lui Radu Herjeu și a mai fost votată de Răzvan Popescu, Nicolae Bălașa, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Dorina Rusu și Alexandru Kocsis.

ADVERTISEMENT