Life

Kanal D dă marea lovitură cu noi emisiuni neașteptate! Ce se întâmplă cu producțiile de pe micul ecran

Kanal D dă o mare lovitură anunțând o serie de noi emisiuni pentru fanii postului, dar care nu vor fi difuzate la televizor, ci într-un alt spațiu.
24.05.2021 | 10:58
Kanal D da marea lovitura cu noi emisiuni neasteptate Ce se intampla cu productiile de pe micul ecran
Alexandra Ungureanu va avea emisiune pe pagina de Youtube Kanal D România. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Kanal D anunță o extindere a producțiilor sale dincolo de micul ecran. Postul turc de televiziune al cărui succes a devenit unul de necontestat în țara noastră cu serialele turcești și reality-show-uri precum Survivor România sau Bravo, ai stil face marea mutare în online.

Pagina de Youtube a televiziunii va aduce telespectatorilor emisiuni cu totul speciale în fiecare zi. Printre vedetele care vor putea fi urmărite în mediul online se numără Cătălin Cazacu, Alexandra Ungureanu și Mihai Ghiță de la „Asta-i România”.

ADVERTISEMENT

Platforma video de socializare a căpătat din ce în ce mai multă popularitate. Mai toate vedetele și posturile de televiziune încep să gândească conținut exclusiv pentru Youtube.

Kanal D, o serie de noi emisiuni, doar pe Youtube

Dintre persoanele publice care își fac meseria și pe Youtube le putem enumera pe deja celebra Dana Budeanu, Cătălin Măruță, Adriana Bahmuțeanu și Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Kanal D a făcut deja un prim pas cu producții originale ce pot fi văzute în mediul online, dezvoltând canalul Wownews, care postează exclusivități despre show-urile Survivor România și Puterea dragostei.

Ce vor putea urmări telespectatorii de acum înainte pe Youtube? Lunea va fi postat show-ul „Cazacu, muncă grea”. Marțea, internauții vor participa la interviurile incomode realizate de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT

Emisiunea prezentatorului „Asta-i România” se intitulează „În oglindă”. Miercurea, fanii Kanal D vor asista la spectacole muzicale fără pereche, sub bagheta magică a Alexandrei Ungureanu.

„Detectorul de minciuni” – show-ul care va scoate la iveală adevărul despre vedete

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities va realiza câte un duet, iar una dintre invitatele surpriză ale acesteia este Theo Rose, cea cu care s-a confruntat în finala show-ului de modă de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Joia, pe Youtube va apărea un cooking show realizat de Florin Lazăr, în care cele mai cunoscute vedete vor fi puse să gătească.

Vinerea apare „Detectorul de minciuni”, o emisiune care va scoate la iveală o serie de lucruri neștiut despre vedetele din România.

Sâmbăta, pe pagina de Youtube va apărea o emisiune de travelling. Vestea migrării în mediul online a fost primită cu bucurie de telespectatori.

În paralel cu producțiile de pe Youtube, Kanal D va continua să difuzeze show-urile deja cunoscute pe micile ecrane. Așadar, nu se schimbă nimic în privința producțiilor deja consacrate pe care telespectatorii le urmăresc cu fidelitate.

 

ADVERTISEMENT