Life

Kanal D lansează noul serial cu care vrea să rupă audiențele. Când e difuzat primul episod

Kanal D lansează un serial menit să îi țină pe cei de acasă cu sufletul la gură. Când va avea loc marea premieră a producției.
12.06.2024 | 15:26
Kanal D lanseaza noul serial cu care vrea sa rupa audientele Cand e difuzat primul episod
Kanal D lansează un serial menit să îi țină pe cei de acasă cu sufletul la gură. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Kanal D scoate marele as din mânecă în plin sezon de vară. În curând, postul TV va lansa un serial care îi va ține pe români cu ochii lipiți de micile ecrane. Iată când va fi difuzat primul episod.

Kanal D lansează un serial nou, începând cu 27 iunie

Kanal D a găsit rețeta perfectă pentru a ajunge la inimile celor de acasă. Postul TV mizează foarte mult pe serialele turcești. Tocmai din acest motiv, în curând, va începe difuzarea unei noi producții.

ADVERTISEMENT

Începând cu data de 27 iunie, românii vor putea urmări serialul ”Tablou de familie”. Producția va fi difuzată începând cu ora 20:00, de luni până vineri.

”Tablou de familie” va lua locul serialului ”O dragoste”, al cărui episod final va fi difuzat pe 26 iunie. Noul serial sigur se va bucura de succes în rândul fanilor, mai ales că povestea este presărată cu de toate.

ADVERTISEMENT

”Evlilik Hakkinda Her Sey”, după numele său original, urmărește povestea personajelor care trec printr-un divorț. Acțiunea nu este lipsită de situații tensionate, de momente cheie și de un amalgam de sentimente.

”Tablou de familie” îi va trece pe cei de acasă prin toate stările

Scenariul serialului este foarte bine conturat. Publicul de acasă nu va urmări doar drama divorțului, ci și dinamica personajelor. De asemenea, între ele unele dintre se vor naște povești de iubire neașteptate.

ADVERTISEMENT

Ceea ce este cu adevărat interesant este rolul personajelor în conturarea acțiunii. Paradoxul situației face ca personajele care se află în pragul divorțului să fie avocații. Ambii activează în domeniul avocaturii de divorț, doar că, de data asta, se vor raporta diferit.

Cu multă experiență în spate, își vor da seama că procesul de separare nu este deloc unul ușor. Cu atât mai puțin în această situație în care chiar ei sunt implicați în mod direct.

ADVERTISEMENT

Întreaga acțiune se va petrece în sânul unei familii alcătuite din patru femei puternice. Mama și cele trei fiice ale sale vor trece prin fel de fel de evenimente care le va face să fie mai unite ca niciodată.

La un moment dat, legătura lor va fi zdruncinată de decizia uneia dintre cele trei fiice. Aceasta va alege să plece din firma de avocatură a familiei și se va angaja la rivali. Pentru ea, va urma un șir întreg de tensiuni și va pendula între divorț și problemele cu propria mamă.

”Tabloul de familie” este un serial care îi va convinge pe fani că merită să trăiască suspansul de la un episod la altul. Cei care vor să vadă cum evoluează situația dintre personaje trebuie să îl urmărească de luni până vineri pe Kanal D, de la ora 20:00, începând cu 27 iunie.

ADVERTISEMENT