Life

Kanal D se extinde. Când se va lansa postul Kanal D2

Kanal D, televiziunea ce aparține trustului turc Dogan Media, vrea să se extindă în România. În curând, va apărea Kanal D2.
28.02.2023 | 19:03
Kanal D se extinde Cand se va lansa postul Kanal D2
Kanal D2 va înlocui un post de televiziune local. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Kanal D pregătește lansarea Kanal D2. Postul va înlocui o televiziune locală, care în curând va aparține trustului turc Dogan Media. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a fost informat despre acest demers de către compania care operează Kanal D în România.

Un nou post Kanal D în România. Când se va lansa Kanal D2

Kanal D2 va fi lansat peste 30 de zile, la nivel național, mai exact, pe data de 2 aprilie, și va înlocui postul București TV. Dogan Media a anunțat încă din noiembrie 2022 că își va mări stația de transmisie și că viitoarea televiziune va rămâne în lista must carry a posturilor libere la transmisie.

ADVERTISEMENT

”Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România.

Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, transmitea în noiembrie Dogan Media, potrivit paginademedia.ro

ADVERTISEMENT

Kanal D, cunoscut la nivel mondial

Kanal D este unul dintre cele mai urmărite posturi TV din țară, iar la nivel mondial mai are și alte stații, precum: Kanal D Turcia, CNN Turk și Dream TV. La nivel național, mulți români îl urmăresc datorită serialelor în limba turcă și a emisiunilor de divertisment.

”Jocul cuvintelor”, ”Tu urmezi”, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, ”Bravo, ai stil”, ”Roata Norocului”, ”Se strigă darul” sau ”Asta-i România” sunt unele dintre cele mai de succes producții ale Kanal D. De asemenea, unul dintre cele mai favorite seriale pe care le-a transmis până acum este ”Suleyman Magnificul”.

ADVERTISEMENT

Kanal D a apărut în România pe 1 martie 2007 și își are originea în Turcia, aici unde are și aceeași denumire, ”Kanal D”. De altfel, Dogan Media Group aparține unui prosper om de afaceri din Turcia, Aydın Doğan, care ar fi în țara natală și un mare investitor.

Kanal D se află în prezent pe locul 3, în România, la capitolul audiență și nu puține sunt momentele când deține primele locuri, datorită emisiunilor ”Jocul cuvintelor”, prezentată de Dan Negru, sau ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Kanal D împlinește 16 ani de când emite și în România. Cu această ocazie a lansat un concurs prin care oferă un voucher de cumpărături, în valoare de 500 de lei participanților. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 2 martie, 16 la număr.

ADVERTISEMENT